Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Juridik & samhället / Övrigt /
Små företagarnas a-kassa

SmåA är arbetslöshetskassan för företagare och deras familjemedlemmar! Om du går med i Internetkassan kan du deklarera dina kassakort direkt via Internet. Det går snabbare, det är enkelt och det är även säkert.
Internetkassan hos SmåA, A-kassa för egen företagare

Köpa kortskrivare - seriline.se

Vi har ett urval av de vanligaste kortskrivarna. Priserna varierar något beroende av dagens växelkurs. Kontakta oss gärna för offert, eller om det är någon modell du söker som inte finns med i listan.
beökssystem, passerkort, korthållare

Ett familjeträd att ge bort!

Det finns begränsningar för hur många generationer kyrkböckerna kan klara av och beroende på när probanden är född får man göra en bedömning i varje enskilt fall. För exempelvis, en proband som är född på 1940-talet kan 4 a´5 generationer vara ett rimligt riktmärke på det maximalt arbetsbara antal generationer. Likaså kan en 8 generationers familjeträd vara en fin doppresent till barn eller barnbarn.

Specialister på affärsjuridik

På advokatbyrån Ekenberg & Andersson är vi specialister på bland annat affärsjuridik och avtalsrätt. Vi har lång erfarenhet av både internationell och svensk affärsjuridik. Erfarenhet och kunskap är också otroligt viktiga komponenter inom affärsjuridik. Vi kan bland annat hjälpa dig med företagsförvärv, immaterialrätt och arbetsrätt. Om du vill veta mer om avtalsrätt eller andra juridiska områden kan du med fördel ta kontakt med oss.
företagsförvärv

Återvinning i Lund - öppettider

Har du rensat ut i garaget hemma och behöver slänga ditt skräp? Om du bor i Lund så kan du besöka Lunds kommuns hemsida för att se öppettiderna på återvinningscentralen. Välkommen!

Nyheter