Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Fackligt

Geocacher.se / Juridik & samhället / Fackligt /
Ledarna Sveriges Chefsorganisation

Ledarna är ett fackförbund som uteslutande vänder sig till chefer, vd.s och andra personer i ledande befattningar. Bra chefer och ett gott ledarskap är avgörande. Utan framträdande ledare, inga framgångsrika verksamheter. Det gör rollen som chef till en av de viktigaste och mest utmanande. Hos ledarna får du som chef stöd i dagliga frågor som berör allt ifrån arbetsrätt, arbetsmiljö, varsel och uppsägning till enkla tips hur du agerar i ditt ledarskap för att framstå som en bra ledare eller chef. Det finns också bra guider för konflikthantering, medarbetarsamtal och andra situationer som kan vara besvärliga att hantera. Till andra medlemsförmåner hör vår inkomstförsäkring, ett bra komplement till a-kassa och en ypperlig försäkring om du skulle bli arbetslös. Välkommen som medlem i Ledarna, ett fackförbund för chefer och ledare!

Fackförbundet SKTF

SKTF är ett fackförbund som organiserar anställda i kommun eller landsting som arbetar med välfärdstjänster eller till stöd för den kommunala demokratin. Inom skola, vård och omsorg omfattas även anställda i privatägda verksamheter. SKTF organiserar vidare de som är verksamma i bolag och stiftelser inom det kommunala området samt inom Svenska kyrkan och ekumeniska organisationer.

Unionen

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Unionen är ett fackförbund där alla tjänstemän på en arbetsplats i den privata sektorn kan vara medlemmar. Det är oavsett befattning, utbildning eller lön. Till exempel är många chefer medlemmar och en stor del av medlemmarna har utbildning från högskola eller universitet. Unionen finns i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet.

Nyheter