Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Kommuner & landsting

Geocacher.se / Juridik & samhället / Kommuner & landsting /
All info du behöver om din kommun.

På kommun.se hittar du all information som du behöver om din hemkommun. Vi har samlat all relevant information på ett och samma ställe. Vi har information om alla Sveriges kommuner och på vår hemsida hittar du den information som du letar efter. Områden inom vård, skola, omsorg, sjukhus och mycket mer bevakas av kommun.se, och vi samlar all information på ett och samma ställe. Här hittar du information om allt från badhus till vårdcentral i din kommun.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedKommuner och landsting är skyldiga att erbjuda stöd och vård ... - smalanningen.seNu ska kommunerna digitaliseras – ”det finns en otrolig vilja” - Computer SwedenSKL: Väldigt otydligt förslag om ensamkommande - Sydsvenskan - SydsvenskanS: Lärarbristen en av Sveriges största utmaningar - Svenska DagbladetKommunen bäst i länet på bemötande - Östgöta CorrespondentenMartin Tunström: Självstyre satt ur spel - Ystads Allehanda - Ystads AllehandaLärarbristen allt mer akut – krav på fler åtgärder - Sveriges RadioMånga avhopp oroar - NSDVill ha uppförandekod för upphandlare | Inköpsrådet - Inköpsrådet