Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Kommuner & landsting

Geocacher.se / Juridik & samhället / Kommuner & landsting /
All info du behöver om din kommun.

På kommun.se hittar du all information som du behöver om din hemkommun. Vi har samlat all relevant information på ett och samma ställe. Vi har information om alla Sveriges kommuner och på vår hemsida hittar du den information som du letar efter. Områden inom vård, skola, omsorg, sjukhus och mycket mer bevakas av kommun.se, och vi samlar all information på ett och samma ställe. Här hittar du information om allt från badhus till vårdcentral i din kommun.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedVar tredje 12-åring har haft hål i tänderna - helagotland.seUtpressare kräver kommunen på pengar - 24Kalmar.seStaten har miljardskulder till kommunerna - PubliktBristande bokföring blir polisärende - Norrköpings TidningarNej till SD-idé om egen åldersbedömning - Norrköpings TidningarArvika bra att ha när olyckan är framme - nwt.seSå angriper landsting och kommuner den fria pressen - Eskilstuna-KurirenNu krävs nya tag för att ordna bostäder - smt.seDe höga skatterna är vårt eget fel - Sydöstran - Sydöstran