Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Jurister

Geocacher.se / Juridik & samhället / Jurister /
www.melin-fagerberg.com/underhaallsbidrag.aspx

Välkommen till Melin & Fagerberg. Vi fokuserar på familjerätt och brottmål. Familjerätten rör en mängd olika områden från vaggan till graven, som t.ex. vårdnad om barn, bodelning och boutredningar i samband med dödsfall.

Öberg & Associés

Advokatfirman Öberg & Associés är den första boutiquebyrån i Norden särskilt inriktad mot EU- och konkurrensrätt. Vi ger även råd och processar i frågor om gränsöverskridande och europeisk arbetsrätt. Utöver domstolsprocesser och traditionell juridisk rådgivning inom vår nisch, anlitas vi i stor utsträckning i frågor som rör lagstiftnings- och regulatoriskt arbete inom Europeiska unionen och i Sverige.

Sambolagen bodelning

Bodelning mellan sambor ska ske enligt Sambolagen om någon utav samborna begär det. Ogifta sambor som separerar ska fördela bostad och bohag som har förvärvats för gemensamt bruk, övrig egendom kan inte tas med i bodelningen. Som bostad räknas endast permanent bostaden. Allt annat som inte har förvärvats för gemensamt bruk gäller ej i bodelning mellan sambor, exempelvis fritidshus, bilar, värdepapper och pengar och så vidare. Den egendomen behålls av den sambo som äger den. Bodelning mellan sambor görs på liknande sätt som bodelning vid skilsmässa. För mer information om sambolagen vid bodelning kontakta Advokat Glendor, slå en signal via växeln 08-4289680.

anlita en advokat i helsingborg

Många av oss i livet har vart med om tillfällen som där du gjort ett stort val i livet men inte vart helt säker på om allting följs till punkt och pricka. Ett normalt exempel på ett sådant scenario är vid köp av bostad, vilka rättigheter och skyldigheter har du egentligen, vad händer om någonting går snett? Ett annat exempel är när du skriver på ett avtal, vad står det i avtalet egentligen och hur påverkar det dig? Tillfällen som dessa kräver ofta juridisk kompetens och då bör man vända sig till en duktig advokat. Befinner du dig i Helsingborg så är Advokatfirman Nilsson det rätta alternativet.
Gör rätt val inom fastighetsrätten

Juristpunkten erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning

Alla människor i vårt samhälle kan inte finansiera kostnaderna för juridisk rådgivning i många av fallen. Tjänsten i sig är dyr och kan kosta flera tusen i timman. Även om situationen i sig kan vara överväldigande och obegriplig så finns det vissa företag du kan kontakta för att få råd. Juristpunkten är en av få byråer i Sverige som har möjligheten att kunna ge dig rådgivning utan kostnad per telefon. Byrån i sig har stor erfarenhet av flera juridiska ämnen och kan stötta dig inom frågor som rör bland annat familjerätten.

Advokat i Lycksele

Funderar du på skilsmässa och vill veta hur du ska gå till väga med lagen när det gäller barnen. Vi på Eden Advokatbyrå har stor kunskap inom vårdnadstvister och våra advokater hjälper dig gärna. Välkommen in till vårt kontor i Lycksele så kan vi ordna en rådgivning med vår advokat eller läs mer om oss på vår hemsida!

Advokat Urban Nordström i Sala

Advokat Urban Nordström etablerade sin advokatfirma 1999. Verksamheten präglas av kontinuitet och stabilitet. Genom åren har erfarenhet och kompetens byggts upp som kommer klienterna till godo. Advokatfirman har en humanjuridisk inriktning, men åtar sig även affärsjuridiska uppdrag i mindre omfattning. De olika uppdragen firman åtar sig kan vara som ombud inom familjerätt, brottmål, arvsrätt och vårdnadstvist. Du är självfallet välkommen att kontakta mig för att söka utröna om jag kan vara dig behjälplig med någon av mina tjänster. Hemsidan ger bara ett litet urval av mina tjänster jag förmedlar som advokat så hör gärna av dig om du undrar över något.
Familjerätt i Sala | Urban Nordström

Hjälp vid vårdnadstvist - Advokat Jan Herelius AB i Göteborg

Behöver du hjälp vid vårdnadstvist? Advokat Jan Herelius AB i Göteborg har stor kompetens och lång erfarenhet av vårdnadstvister och andra rättsliga processer. Vid en vårdnadstvist hjälper våra advokater er genom hela processen. Det kan exempelvis finnas svårigheter med att kommunicera och man kan då behöva ta hjälp av en advokat för att hitta bästa möjliga lösning. Kontakta Advokat Jan Herelius AB Göteborg för mer information om hur vi kan hjälpa dig vid en vårdnadstvist!

Anlita advokat i Lund

Befinner du dig i Lund med omnejd och är i behov av hjälp gällande att reda ut eventuell vårdnadstvist eller andra rättsliga frågor? Då ska du kontakta advokat Claes Blåe. Vi hjälper dig att reda ut din situation och hos kan du känna dig trygg så all information sker under tystnadsplikt. Kontakta advokat Claes Blåe!

Advokat i Karlstad med lång erfarnhet av många rättsområden

Advokat S Thomas Danielsson AB i Karlstad erbjuder hjälp inom en rad olika rättsområden. Till vår advokatfirma kan du vända dig när det rör allt från rättshjälp till testamenten, familjerätt, brottmål och mycket mer. Advokat S Thomas Danielsson AB har lång erfarenhet och hjälper dig att lösa dina rättsligaproblem snabbt och med stor pålitlighet. Kontakta Advokat S Thomas Danielsson AB i Karlstad redan idag!

Nyheter