Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Utbildning & jobb / Övrigt /
Björn Ranelid

På Sveriges Talare kan du enkelt och utan extra kostnader boka föreläsare som Björn Ranelid mer många fler. Vi har Sveriges största utbud av inspirerande föreläsare som går att boka på internet utan mellanhänder!

Intensivkurs för körkort utanför Stockholm

Trafikskolan i Norberg erbjuder intensivkurser för körkort i en lugn miljö. Trafikskolan ligger utanför Stockholm och erbjuder en kurs där du slipper stortrafiken samtidigt som du själv styr över hur du vill bo under veckorna. Trafikskolan i Norberg har fått flera fina recensioner genom åren vilket går att ses på vår webbplats. Titta in och passa på att ta ditt körkort snabbt och smidigt! Välkommen!

Skogsplantskola - här får du kunskap om skogsplantor

Sydplantor är en skogsplantskola som erbjuder en gedigen utbildning inom olika skogsplantor. Vi har ett stort intresse för jord, skog och vilt vilket gör att du får ett helhetsperspektiv på hur man får en bra biologisk mångfald ute i naturen. Vi förespråkar miljövänliga produkter och jobbar hela tiden för att minska bekämpningsmedel i naturen, därför besprutar vi inte våra skogsplantor med farliga kemiska ämnen. Detta underlättar även vid plantering av våra skogsplantor.
Granplantor utan farliga bekämpningsmedel

Dina förskola i Kungsängen heter Källskolan

Är det dags för förskolan för dig eller dina barn? Hos oss på Källskolan hittar du en kanonskola som vet precis vad som krävs för att vara rolig och utbildande. Vi vet att det är viktigt att ha roligt för att lära sig. Våran vision har alltid varit att det ska vara roligt att lära sig nya grejer, det är framförallt i förskolan man bygger upp sitt tycke om skolan. Vi vill vara med och utveckla synen på skolan, det ska vara dagens höjdpunkt att kliva upp på morgonen och ta sig till skolan. Ni är varmt välkomna att klicka er vidare till våran hemsida för mer information

Nyheter