Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Utbildning

Geocacher.se / Utbildning & jobb / Utbildning /
Truckkort

Truckutbildarna i Skara erbjuder saxlift utbildning för både privatpersoner och företag. Effektiv truckutbildning över hela landet. Alla våra kurser är helt företagsanpassande vilket betyder att vi kan komma och utbilda Er personal på plats oavsett dag, kväll eller natt. Vi skräddarsyr en utbildning för just erat företag. Vi kan också utfärda ett speciella truckkort som enbart gäller hos just er. Välkommen att kontakta Truckutbildarna i Skara!

Kurs i förhandlingsteknik & presentationsteknik - Cognosis

Utbildning i lönsam affärskommunikation - Förhandlingsteknik, presentationsteknik & ledarskap Varje möte - med en kund, en leverantör eller internt - har ett syfte: att komma ett steg närmare företagets mål. Det kan gälla en viktig presentation vid ett affärsmöte med en ny kund, att förhandla fram ett avtal eller hantera en affärskritisk situation. Det kan gälla att driva ett tekniskt utvecklingsprojekt eller säkerställa rätt villkor och kvalitet vid en upphandling. Eller att som chef implementera en ny organisation. I alla dessa situationer är uppdraget att säkerställa affärsnytta och verksamhetsnytta. Förverkliga företagets vision och strategi.

Ledarutveckling

Om du bara ska gå en ledarskapskurs i ditt liv rekommenderar vi UGL-kursen. Genom konkreta upplevelser där både du och övriga deltagare bidrar får du förståelse för hur stor inverkan gruppdynamik och grupprocesser har på allt som sker omkring dig, samt hur du hanterar detta. Under fem heldagar får du träna dig i ledarskap, att ge och ta emot feedback, att kommunicera direkt och tydligt samt träna på konflikthantering och se en grupps utveckling.

Miljödiplomering

Ecoeducate hjälper ert företag med miljödiplomering och certifiering genom en webbaserad miljöutbildning. Att den är webbaserad gör att ni kan befinna er var som helst och ändå få er miljödiplomering genom miljöutbildning på distans. Visa att ni är ett miljömedvetet företag som arbetar strukturerat med miljörelaterade frågor genom att kontakta Ecoeducate och skaffa er miljökörkortet redan idag!

Projektledning kurs med CANEA

Canea erbjuder konsulttjänster, utbildningar och bland annat projektledning kurs. Vi tar även fram bra system inom projektverktyg och ärendehanteringssystem. Med vår arbetsmiljö utbildning kan du få bättre kontroll på miljön på arbetsplatsen och du kan bli certifierad. Vi erbjuder bra projektledare eller strategikonsult som hjälper att effektivisera ditt företag. Med vårt avvikelsehanteringssystem och system för reklamationshantering får du kontroll på fel och brister i dina system

Hyr personalchef hos Galpu

Hyr en personalchef redan idag! Vi är belägna i Borås. Ring oss om du vill hyra en personalchef eller om din personal är i behov av administrativa utbildningar. Som utbildningsföretag har vi flertalet nöjda kunder som har haft stor nytta av våra utbildningar.
Löneadministratör utbildning

Addskills

Addskills utbildar utvecklare, IT-tekniker, IT-användare, projektledare och chefer genom schemalagd utbildning eller anpassad företagsutbildning. Vi levererar utbildning både som seminarier, workshops och andra kreativa upplägg.

Du kan få hjälp med outplacement av Wise

förutsättningar för företag att hålla anseendet som en god arbetsgivare, även för de som måste gå. Våra coacher har lång erfarenhet av individuell karriärcoachning, rekrytering, vägledning och rådgivning. Deras bakgrund är oftast beteendevetenskaplig med en yrkesmässig erfarenhet från arbete med HR-frågor. Vi har goda kunskaper om den lokala arbetsmarknaden och våra relationer med rekryteringsföretag är också värdefulla för våra deltagare. I dagsläget har 90 % av våra deltagare en ny permanent lösning inom sex månader från uppdragets start. Det är siffror som står sig mycket väl i branschen. I vår senaste deltagarundersökning för 2012 svarar 100% att de är nöjda med programmet (av dessa har 88% svarat att de är mycket nöjda).

YH utbildning Stockholm

Är du intresserad av en YH utbildning? Gör en intresseanmälan hos oss på Jensen yrkeshögskola redan idag! 96 % rekomenderar Jensen education och det ser vi som ett bra betyg på att våra utbildningar håller en mycket hög kvalitet.

Kurser i starkströmsföreskrifter hos stf.se!

I kursen ingå en grundlig genomgång av högspänningshandboken och de nya standarderna SS-EN 50522 och SS-EN 61936. Du får också en systematisk genomgång av starkströmsföreskrifterna ELSÄK - FS 2008:1. Så sök vår kurs och lär dig allt om starkströmsföreskrifter!

Att styra och förvalta med ITIL och pm3 - Kurs hos BiTA

Att styra och förvalta med ITIL och pm3 är en kurs som är anpassad till företag som behöver hjälp i sin tjänsteorientering. BiTA Service Management AB hjälper företag med certifiering och affärsutveckling inom IT. Ett par av specialområdena är ITIL och Service Management. Bland kurserna finns även certifierad kundansvarig och att bygga en tjänstekatalog. Utbilda dig hos BiTA Service Management!
Att bygga en tjänstekatalog - BiTA Service Management, Kurs för kundansvarig

Hälp med läsförståelse

Har dina barn svårt att lära sig å läsa och du börjar bli orolig att det känns jobbigt för barnen att hänga med i klassen. Då har vi flera produkter som ska underlätta för barnens läsförståelse i både privat liv och i klassrummet. Våra produkter är anpassade för barn från klass 1 till klass 9 i högstadiet. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om våra läsförståelse produkter!

Projektledarutbildning med STF

Vill du bli bättre på att leda projekt på din arbetsplats? Vi har en projektledarutbilning för dig! STF erbjuder flera utbildningar för fortbildning och kompetensutveckling för företag. Vi har projektledarutbildning för tekniska projekt och för byggbranschen. Läs mer på vår webbsida!
Utbildning till byggarbetsmiljösamordnare

Truckutbildning hos Yrkesförarcentrum

En truckutbildning är nödvändig för dig som använder truck i ditt dagliga arbete. Vi på Yrkesförarcentrum erbjuder olika typer av truckutbildningar där vi går igenom både teori, säkerhet och praktiska övningar. Vår grundläggande truckutbildning är fem dagar och efter godkända prov tilldelas man truckförarbevis och utbildningsintyg. Mer information om våra truckutbildningar hittar du på vår hemsida eller kontakta oss för ytterligare information. Varmt välkommen till Yrkesförarcentrum!

Nyheter