Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Rekrytering

Geocacher.se / Utbildning & jobb / Rekrytering /
Lediga jobb från flera jobbsajter - Toppjobbet

Hitta toppjobbet du söker med hjälp av Toppjobbet. Toppjobbet visar jobbannonser inom alla yrkeskategorier och branscher, vilket underlättar matchningen mellan sökande och arbetsgivare. Här finner du som är i karriären ditt nya toppjobb bland tiotusentals lediga jobb, du söker på titel och län. Du kan nu också söka multiregionalt.

Prospektering & telemarketing

Onque Sales Partner startade under 2012 och har en gedigen erfarenhet av försäljning, både via telefon och ute på fältet. Samtliga anställda har minst 5 års erfarenhet av säljande arbeten och genomgår även en intern utbildning för att säkerställa att rätt budskap kommer fram. Vi tror på kvalité framför kvantitet. Detta för att du som kund ska få så många bra affärer som möjligt, utan konstigheter eller krångel. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig och ditt företag? Tveka inte att kontakta oss, vi berättar gärna mer!

Nyheter