Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Bemanning

Geocacher.se / Utbildning & jobb / Bemanning /
Personaluthyrning i Stockholm!

Flexibel Bemanning är ett rekryteringsföretag i Stockholm som specialiserat sig på personaluthyrning inom byggstädning och lager. Behöver du hjälp med möblering, montering och mycket mer i Stockholmstrakten så kan vi hjälpa dig. Välkommen in för mer information och personal som passar just ditt företags behov.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedUniflex tecknar Master Vendoravtal avseende bemanningstjänster med E.ON - Dagens IndustriBemanning utan förnyelse - Barometern-OTÖkad bemanning efter dödsolyckorna vid SSAB i Luleå - Sveriges RadioDe sätter färg på svensk vård - Dagens IndustriRegionråd: Full bemanning på larmcentralen - Sveriges RadioSveriges bästa arbetsgivare för fjärde året i rad - Mynewsdesk (pressmeddelande)Äldrenämnden: Satsningar på fler demensplatser och ökad bemanning - Mynewsdesk (pressmeddelande)Chefen: ”Vi har vidtagit åtgärder” - NSDTar striden – men kan förlora jobbet - NSD