Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Konsulter

Geocacher.se / Utbildning & jobb / Konsulter /
Lång erfarenhet av arbetsrätt

Vi på Sysarb har lång erfarenhet av arbetsrättsliga spörsmål där lagar och avtal kräver särskilda lösningar. Många av de vardagliga frågorna i en verksamhet, vid t.ex. anställning, förhandling, rehabilitering, omplacering, misskötsamhet mm, kräver närmast expertkunskaper för att kunna lösas på ett bra sätt. Kontakta oss på Sysarb för mer information idag!

Översättningsbyrå med fokus på teknisk översättning

Detta är ett stockholmsbaserat företag som arbetar med att erbjuda olika översättningstjänster inom en rak olika ämnen. Företaget inriktar sig främst på tekniska översättningar som i mer vardagligt språk innebär datablad, pressreleaser, webbplatser med mera. Utöver tekniska översättningar så erbjuder Estilo Translations språköversättning inom de flesta största europeiska språken men har främst kompetens inom svenska till engelska. Deras tjänster finns tillgängliga som dig som företagare eller privatperson.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedDe är Sveriges mest inflytelserika pr-konsulter - Dagens MediaKonsulter tar täten bland tillväxtraketer - Dagens SamhälleTufft att få tag i personal – dyra konsulter har fått bli lösningen - smt.seHär öppnar långtidshotellet för bostadslösa it-konsulter - Ny TeknikNordea planerar uppsägningar av anställda och konsulter - Realtid.seInsändare: Det är alltid lätt att gömma sig bakom konsulter - Eskilstuna-KurirenTio miljoner kronor på utredningar - Norra VästerbottenNytt jättebygge ska hjälpa konsulter mot bostadsbristen - Computer SwedenUR tog in hr-konsulter för miljonbelopp utan upphandling - Upphandling24