Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Elektronik / Övrigt /
Enkla och stimulerande Husqvarna symaskiner!

Låt inspirationen flöda med våra Husqvarna symaskiner. Vi har tillverkat våra symaskiner för att passa alla oavsett förmåga. Vi har både lättare och mer avancerade maskiner. En sak som är säker är att våra Husqvarna symaskiner alltid är roliga att använda. Vi garanterar bra kvalité och en tillförlitlig service. Vårt utbud innefattar också Pfaff och Singer symaskiner. Klicka dig in på webbplatsen för mer information!

Brett utbud av hörselslinga från Ampetronic, se här!

Med vårt breda utbud av hörselslinga och hörslingor, kan vi hjälpa er inom reception med enklare slingförstärkare och er med en större verksamhet med hörslingor för stora ytor och lokaler. Vi har lång erfarenhet och arbetar med välkända och kvalitetssäkra leverantörer. Hos oss hittar du just det du söker inom ljud- och akustikmaterial. Om du söker bl.a. hörselslinga, vänd er då till oss och köp online!

Hos Loud Event kan du hyra ljud och ljus i Stockholm

Skall du anordna ett event, fest eller evenemang men vet inte hur du skall få tag på en ljud och ljus utrustning? Vänd dig då till Loud Event, eventföretaget som har utrustning för alla typer av arrangemang! Vi hjälper även till att transportera och installera utrustnigen åt er, och behöver ni även hyra en dj så fixar vi även det!

Dokumentförstörare för kontorsbruk

Har ni mycket känslig information utskrivet på er arbetsplats? Då är en dokumentförstörare en bra investering som ser till att informationen inte hamnar i fel händer. På Francotyp.se kan du köpa eller hyra dokumentförstörare för olika volymer. Spana in hela vårt sortiment på vår webbplats och hör av dig om du har några frågor. Välkommen!
Spara tid med en falsmaskin, Kuverteringsmaskin till kontoret

Nyheter