Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Service

Geocacher.se / Elektronik / Service /
Service av TV-antenn i Stockholm - SatCenter

Dags för service av din TV-antenn? Vi på SatCenter i Stockholm är en auktoriserad installationsfirma och erbjuder allt från antenninstallation till service av TV–antenn och parabol. Vi har lång erfarenhet i branschen och har installerat och servat många antenner genom åren. SatCenter erbjuder snabb service till fasta låga priser i hela Stockholm. Kontakta oss gärna för mer information eller om du behöver hjälp med din TV-antenn. Varmt välkommen!

Vi kan laga din iPhone 6 - Chip n Play

Hos oss kan du lämna in din iPhone 6 så vi kan laga den åt dig. Tack vare vårt stora reservdelslager så kan vi laga de flesta fel snabbt och enkelt medan du väntar. Våra duktiga reparatörer lämnar självklart garanti på alla reparationer så du kan känna dig trygg med oss. Välkommen in i vår butik på Backaplan!

Nyheter