Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Media & IT / Övrigt /
Söker du översättningsbyrå? - A & Adekvat

Vi på Adekvat översättningsbyrå hjälper dig med språktjänsterna du behöver. Vare sig du söker en översättningsbyrå för privata dokument eller en partner inom översättning för ditt företag har Adekvat översättningsbyrå lösningen för dig.

Systemutveckling - Mjukvarukraft

Mjukvarukraft är ett företag som inriktar sig på konsultation och systemutveckling baserad på och omkring Microsofts plattformar och produkter. Vi besitter en lång och gedigen erfarenhet av olika typer av projekt inom en rad olika brancher och är väl förtrogna med de problem och krav som ställs kring moderna IT-projekt. Oavsett om vi skall driva ett projekt eller ingå i ett så tycker vi att det är viktigt att vi har en förståelse för dig som kund och att vi behärskar de tekniker som finns inom process och metodik när det gäller IT-projekt. Den grundtanken gör att vi lätt kan ingå i olika organisationer med olika typer av insatser så som projektledning, systemutveckling, teknik, design och integration.

POS-system - Kassacentralen.se

På KassaCentralen ser till att våra kunder är nöjda från start. Från beställning till leverans. Med kassaregister eller POS-system som är anpassat efter dina önskemål. Därefter håller vi kontakten och ser till att kassaregistret fungerar och förser er med förbrukningsmaterial, så som kassarullar och annan utrustning. Behöver du ett kassasystem som håller måttet? Kolla in vårt utbud på kassacentralen.se. Vi hjälper dig med det du behöver. Kontakta oss för mer information!

Affärssystem & ERP

Deltek med Maconomy är ett av världens ledaste företag inom Affärssystem och ERP. Vår flaggskeppsprodukt, Maconomy är ett fullfjädrat affärssystem med stöd för resursplanering, projektplanering, tidshantering, projektverktyg och med funktionalitet som faktureringsprogram. Maconomy som faktureringsprogram gör att du enkelt får en överblick över din fakturering utåt och inåt, genom att ha samma verktyg för projektplanering, tidshantering och sedan som projektferktyg får du en ofantligt mycket bättre överblick i ditt ERP - affärssystem än om du skulle använda olika program. Det är även ett bra projektredovisningssystem, så att du kan slutföra dina projekt med en presentation från början till slut, allt i samma program.

Mobil webbplats, mobilanpassad hemsida

En mobil webbplats eller mobil hemsida är en hemsida anpassad för mobiltelefonens mindre skärm. Skärmstorleken varier från iphones 3tum till jätteskärmarna Samsung Galaxy s3 på 4,7tu Att ha en anpassad version för mindre skärmar så kan man maximera utrymmet på ett bättre sätt och utnyttja skärmens flexibilitet med touch istället för att missgynnas av den lilla skärmen. Det är ni som är kund som styr och vi anpassar alla mobila hemsidor efter ditt behov och plånbok. Det är så mycket som 30% av alla som surfar som idag som använder mobila plattformar. Därmed är det mer och mer viktigt hur er hemsida ser ut i mindre format!

Certifierade kassasystem för butik

BeX® Online är ett backoffice i BeX® Retail som nås via inloggning på internet. Eftersom inget program behöver installeras blir det enkelt, säkert och bekvämt för dig som användare. BeX® Retail butiksdatasystem klarar oändligt många kassor, butiker och lagerställen. All försäljning uppdateras kontinuerligt och lagras. Uppföljning av försäljning, betalningar och lager samt underhåll av artiklar, kunder, order mm. görs bekvämt från vilken dator som helst med internetläsaren. Alla ändringar synkroniseras med kassorna via Internet. Med BeX® Bonus och lojalitetsprogram gör du dina kunder trognare och ökar din försäljning. BeX® Bonus och lojalitetsprogram kan även hantera e-handelsförsäljning och betalning genom att bonussaldot kontrolleras online.
Köp webbaserat affärssystem hos oss!

ITM - Er helhetsleverantör av Av-teknik!

Med många års erfarenhet och kunskap inom Av-teknik finner vi på ITM lösningar för era konferensrum, styrelserum, klassrum och hörsalar. Kanske behöver ni hjälp med exempelvis ett ljudsystem eller styrsystem? Kanske vill ni ha en lösning för distansmöten eller anordna en videokonferens? Då kan vi på ITM fixa detta åt er med hjälp av modern Av-teknik! Är ni nyfikna på vad vår kunskap inom Av-teknik kan göra för er så tveka inte att höra av er!

Söker du kassasystem för frisör?

Vårt fokus är dig och dina behov, så vi erbjuder kassasystem från små handburna kassor till stora system, perfekt för frisör och andra salonger. Dessutom kan vi leverera förbrukningsmateriel (kvittorullar, färgband till skrivare, och dylikt) till bra priser och låg fraktkostnad. | kassateknik.se

Molnväxel & privata moln - Kalix Tele24:s

Funderar ni på att gå över till en molnväxel? Visste du att ni kan fortsätta att använda våra svarstjänster precis som tidigare? Den stora fördelen med molnbaserade telefonväxlar är enkelheten och skalbarheten. Samma fördelar har vår svarstjänst. Frågan är inte längre om ni ska använda molntjänster utan hur? Kalix Tele24 kan idag erbjuda er olika lösningar beroende på vilka behov ni har; allt från fullt integrerad lösning med molnväxel via våra partners till en vanlig svarstjänst där vi svarar utifrån era behov eller som del av en ringslinga.
Callcenter, krisberedskap

Verksamhetsstyrning för att analysera verksamheten snabbare | Bizview

För en enklare verksamhetsstyrning har vi på Bizview utvecklat en lösning som samlat de bästa funktionerna i en plattform. Lösningen stödjer allt från komplexa rutiner för prognos, finansiell rapportering och budget till enklare inmatningsformulär. Varmt välkommen att kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet att utvecklas.
Beslutsstöd – Enkel lösning för budget och prognos | Bizview

Nyheter