Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Fotografer

Geocacher.se / Media & IT / Fotografer /
Barnfotografering i Stockholm skapar härliga minnen

Barnfotografering är något som skapar härliga minnen. I vår vardag är barn ett av våra vanligaste val av fotoobjekt och visst är många förevigade tillfällen fantastiska minnen. Hos en barnfotograf får du hjälp med allt det där som gör en bild bättre än bra. Barnfotografen Marit Solblad i Stockholm har dessutom en bakgrund som beteendevetare som hjälper till att skapa den där avslappnade miljön och det glada barnet under själva barnfotograferingen. Barnfotografering sköter Marit gärna utanför studion i härliga miljöer.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedGDPR: Så påverkas fotografer av den nya lagen - Kamera & BildKraschade in i fotografer i storslalomen - AftonbladetDet vilda och vackra Borgå – fem fotografer ställer ut sina bästa bilder - Svenska YLETre Aftonbladet-fotografer nominerade till Årets bild - AftonbladetSå tar du bättre bilder: Bästa råden från de bästa fotograferna - Dagens NyheterNomineringsregn över DN:s fotografer - Dagens NyheterKendrick Lamar förbjuder fotografer - Helsingborgs DagbladDe är nominerade till priset för Årets bild 2018 - ExpressenDN-fotograf får prestigepris för Nordkoreafoto - Dagens Nyheter