Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Fotografer

Geocacher.se / Media & IT / Fotografer /
Barnfotografering i Stockholm skapar härliga minnen

Barnfotografering är något som skapar härliga minnen. I vår vardag är barn ett av våra vanligaste val av fotoobjekt och visst är många förevigade tillfällen fantastiska minnen. Hos en barnfotograf får du hjälp med allt det där som gör en bild bättre än bra. Barnfotografen Marit Solblad i Stockholm har dessutom en bakgrund som beteendevetare som hjälper till att skapa den där avslappnade miljön och det glada barnet under själva barnfotograferingen. Barnfotografering sköter Marit gärna utanför studion i härliga miljöer.

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedPerformanceartister och fotografer ansluter - Upsala Nya TidningNu kan du ansöka om gesällbrev i fotografi - Kamera & BildHöstens stora fotodag – inspireras av prisade fotografer - Kamera & BildDN-fotograferna ställer ut i Malmö - Dagens NyheterWedel: Korpen, grisen och kanonfotografen - Göteborgs-PostenSony Imaging Pro Support snart i Norden - Kamera & BildNyfikna fotografer och motiv - smalanningen.seHan får gesällbrev – som fotograf - Östgöta CorrespondentenFotografer tolkade motton i fotomaraton - Helsingborgs Dagblad