Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Logi & resor / Övrigt /
Konferenspaket Nynäshamn

Luma med sina konferens lokaler ligger vackert med utsikt över vattnet. Största konferensrummet har egen lounge och bar. Köksmästare Claes Varndam är medlem i Stockholm Culinary Team och har vunnit ett OS Guld. Boka din konferens i någon av våra unika hotell - och konferens anläggningar. Vi ger förutsättningarna för effektiva möten. Sodexomeetings har även lokaler för konferens i Göteborg, Kalmar, Malmö och Jönköping med mera.

Hyra festvåningar i Stockholm

Söker du festvåningar i Stockholm så är Birka Event företaget för dig vi kan erbjuda båtturer med skärgårdsbåtar så här i sommartiderm och vi har Birkastans bästa festvåning, med plats för upp till 110 personer, och möjlighet att hyra endast festlokal eller för ett fullservice event med gaderob, DJ, mat och musik. För större event så har vi även kontakter för att ordna större festvåningar, t.ex. till julbord eller en stor julfest för företag. Vi kan även erbjuda båtturer med skärgårdsbåtar.

Sommarens bästa tillbehör till din husbil

Hos GH Campingshop hittar du allt du behöver till sommarens campingsemester, oavsett om du har husbil eller husvagn. Vi har allt från klassiska nödvändigheter till moderna roligheter och erbjuder alltid fast frakt på 99 kr. Välkommen in på hemsidan eller vår butik!

Nordic Yachtcharter erbjuder yacht charter i Stockholm

Yacht charter i Stockholm vackra skärgård Du är hjärtligt Välkomnren ombord på denna vacvkra och klassiska skönheten Mercedita för en underbar upplevelse av högsta klass. Vi har mångåriga erfarenhet av yacht charter och vår personals personliga service skapar de perfekta förhållandena för en skärgårdscharter. Trots sin rymd och ovanliga komfort, kan Merceditas ta sig in i de små hamnarna och vikarna. Detta innebär att vi med enkelhet kan skräddarsy båtchartern efter era önskemål. Hon har en rad olika AnvÄndningsomrÅden: ? Båtcharter i skärgården för upp till 32 personer med mat och dryck. ? Upp till sex övernattande gäster i tre dubbelhytter med dusch & wc. ? Möte, konferens eller företagsevent i Stockholms skärgård ? ta med dina kunder/anställda på en tur där ni får uppleva Stockholm från dess vackraste sida. ? Läktarplats vid båttävlingar och andra arrangemang.

Vi fixar din Tanzania safari

Är du sugen på en Tanzania safari? Vill du uppleva alla fina och spännande saker som detta underbara land kan erbjuda. Vi kan hjälpa dig med din planer rörande en Tanzania safari. Kontakta oss för mer information.

För en perfekt jul, börja med vår julbordsweekend!

Ett av våra weekendpaket på Schenströmska Herrgården är en fulländad julbordsweekend! Åk iväg innan jul och allt firande då, till oss för en avkopplande weekend och njut av vårt traditionella julbord och vackra omgivningar i Mälardalen. Vill du se våra datum för julbord och boka in en julbordsweekend? Besök då vår hemsida och boka redan idag!

Hyr prisvärda stugor på Öland

Välkommen till Lundegård Camping & Stugby! Vi har prisvärda stugor till uthyrning på Öland och som förekommer i tre modeller, typ A, B och typ C. stugor typ A är standardstugor och är utrustade med kök, matplats och fyra bäddar. Stugor typ B är utrustade med typ A + badrum med dusch, toalett och tvättställ. Stugor typ C är utrustade med typ a och typ B + separat sovrum med delbar dubbelsäng. Bokning av våra stugor sker veckovis eller per dygn (undantag midsommar, dansveckan & ev. andra arrangemang). I anslutning till stugorna finns det lekplatser, poolområde (100-200 m), badstrand (150-250 m) & volleyboll. Kontakta Lundegård Camping & Stugby på Öland för att boka stugor!

Vill du åka på språkresa? Beställ språkresor hos Avista

Vill du åka iväg på språkresa? Kontakta då oss på Avista! Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om språkresor. Vi erbjuder språkresor till stora delar av världen och har gjort det i över 20 år. Oavsett om du vill plugga engelska, franska, grekiska, italienska, japanska, koreanska eller spanska har vi en resa som passar just dig! Varmt välkommen att besöka vår sajt för att se vilka resor vi kan erbjuda just dig!
Språkkurs till stora delar av världen | Avista

Nyheter