Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Hotell

Geocacher.se / Logi & resor / Hotell /
http://www.langholmen.com/hotell/

Vid Södermalm i Stockholm ligger den grönskande ön Långholmen. Här har vi förändrat ett fängelse till ett annorlunda boende, ett inbjudande och spännande hotell. Hos oss blir din konferens i Stockholm aldrig långrandig. Långholmen Konferens är något för dig som efterlyser en annorlunda och historiskt intressant konferens. Vår festvåning lämpar sig lika bra för företagsarrangemang som bröllop.
http://langholmen.com/fest-brollop/brollop/, http://langholmen.com/wardshus/blurbs-1/brunch/, http://langholmen.com/konferens/, http://langholmen.com/aktiviteter/, http://langholmen.com/vandrarhem/

Best Western Farsta Strand

Farsta Strand Best Western Hotels arrangerar årligen över 100 konferenser, med alltifrån dagkonferens till veckokonferens. Vi erbjuder billiga konferens-möjligheter jämfört med resten av Stockholm, då vi ligger bra till samtidigt som vi är lite utanför City. Farsta Strand Hotelll & Konferens är en av Stockholms bästa konferensanläggningar, där du kombinerar boende och konferens på ett ställe. Vi ligger nära Älvsjömässan och arrangerar årligen 100-tals konferens av varierande storlek, från dagkonferens till större helg och veckokonferenser. Med över 100 hotellrum, gym och bra restaurang, så vi fixar en lyckad konferens.

Fantastiskt spa på kusthotellet!

Hos oss på Varbergs Kusthotell njuter du av allehanda behandlingar, ett dopp i poolen och en skön säng. Kusthotellet ligger precis vid havet, ett stenkast från stranden. Här är som gjort för maximal avkoppling eller träning, om du vill röra på dig.

Boka en skön natt på hotell i Solna

På Solna Hotell och Vandrarhem kan du väja men just att bo på eller vandrarhem, vad passar dig? Oavsett vad du väljer så finns ett bekvämt boende hos oss. Stanna här för ett kort besök eller en längre period, hos oss är du alltid välkommen! Läget är perfekt för dig som skall besöka Friends Arena, den ligger bara 2 km bort. Välkommen!
Härlig hotellbåt i Stockholm, Röjsjö camping i Stockholm

Hotel Amadeus - Det personliga hotellet i Halmstad

Hotel Amadeus är ett personligt hotell i Halmstad där du som kund står i fokus. Vi erbjuder boende i centrala Halmstad med gångavstånd till centrum och butiker. Våra 65 rum är välutrustade med exempelvis TV och trådlöst internet. I receptionen har vi även en bar med fullständiga rättigheter. Hos Hotel Amadeus har du allt du behöver för en lyckad hotellvistelse. Välkommen!

Rum med hög komfort i Mora

På Hotell Siljan i Nora kan du slappna av med att titta på tv, ringa ett samtal till nära och kära, ta en dusch eller bara ta det lugnt i något av deras 36 rum. Trött på att skrapa rutor och använda motorvärmare vintertid? Värdefull bil/mc? Parkera bilen under tak i ett riktigt garage hos Hotell Siljan. Varmt välkomna!

Rånäs slott - Konferens i närheten av Uppsala & Arlanda

Rånäs slott ligger belägget i närheten av Uppsala och Arlanda. Hos oss är både privatpersoner och företag välkomna att stärka sina sinne och själ med nya spännande intryck. I vår historiska miljö kan du som företagare ta lika kloka beslut som adelsmännen gjorde för flera hundra år sedan. I vår romantiska miljö kan du och din partner uppleva sann romantik. Allt detta upplever du i våra 77 bäddar, 11 moderna möteslokaler - och den kulturhistoriska miljön. Besök gärna vår hemsida för mera information!
Rånäs slott - ett spännande konferenshotell i Stockholm, Vill du arrangera bröllop Stockholm?, Rånäs slott - konferenshotell i Uppsala området

Anlita Sveriges ledande textilgrossist – Textilgruppen

Jobbar du inom hotell- och restaurangbranschen och behöver få tillgång till textilier? Då ska du anlita Textilgruppen – Sveriges ledande inom textilier. Som textilgrossist har Textilgruppen mer än 30 års erfarenhet i branschen och kan därför erbjuda den bästa textilier för hotell och restauranger. Varje sig det är kockkläder, serveringskläder, påslakan och kuddar – Textilgruppen har allt som krävs för ledande textilgrossist i Sverige. Besök vår hemsida för mer information.

Stuga på Öland? Boka hos Byxelkroks gästhem!

Byxelkroks gästhem är ett vandrarhem med mysiga stugor nära havet på Öland! Byxelkrok är beläget idealiskt både nära staden och havet vilket ger tillgång både till mysiga restauranger och affärer och till natursköna områden. Så om du ska till Öland i sommar - boka en stuga hos oss på Byxelkroks gästhem! Vi har ett flertal olika stugor och så att ni kan hitta det som bäst passar er och det är enkelt att ta sig hit via färja eller ölandsbron.

Hotell i Sandviken

Ska du besöka Sandviken och behöver någonstans att övernatta? Då ska du komma till hotell Nordicbo! Hotell Nordicbo är hotellet för dig, vare sig du behöver övernatta i några nätter eller mer långvarigt – vi har rum efter dina förutsättningar och behov. Behöver du boende på obestämd tid kan vårt hotell erbjuda dig företagsboende eller longstay för att underlätta din vistelse i Sandviken. Besök vår hemsida för mer information om våra rum eller besök vårt hotell i Sandviken så hjälper vi dig. välkommen!
Boende i Sandviken – billigt och bekvämt

Nyheter