Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Researrangörer

Geocacher.se / Logi & resor / Researrangörer /
afrikaresor

Lejonresor startade 2009 som Framtidsresors Afrikaavdelning. Sedan 1990-talet har vi dock bott och rest i främst Östafrika och tankarna på att utvidga Framtidsresors trevliga koncept med omhändertagande rundresor och skräddarsydda arrangemang hade funnits länge. Lejonresor har personal med mångårig erfarenhet av afrikaresor. Vare sig det gäller en safari i Tanzania, eller en resa till Sydafrika, kan vi skräddarsy en resa till just dina behov. Upplev allt det de olika afrikanska länderna kan erbjuda.

Fotballreiser med La Travel

I LA Travel, får du turen du alltid har drømt om! Vi skreddersyr din fotball tur til dine spesifikasjoner. Gå og se på Zlatan i Italia eller Messi i Spania! Sjekk ut våre tilbud i dag. Gjennom våre unike kontakter og omfattende nettverk kan vi tilby billetter til og med til utsolgte arrangementer! For grupper er vi også behjelpelige med å booke transfers, restaurantbord, diverse utflukter med mer. LA Travel - ditt reisebyrå for fotball turer Kontakt oss for å finne ut mer!

Fodboldrejser

LA Travel arrangerer sport ture, herunder fodbold ture, hockey ture og meget mere. Du finder vores udvalg af rejser på vores hjemmeside, hvor du kan bestille direkte. Vi kan også skræddersy din rejse efter dine behov og ønsker. Vores ture er baseret i Danmark, Norge og Sverige. Kontakt os for at finde ud af mere om vores brugertilpassede pakker!

Skidresa eller weekendresa till Engelberg

Skidresor till Engelberg säljer vi bara som gruppresor. Konferensresor, kortveckor eller weekend till alperna - valet är ert och vi skräddarsyr resan som ni vill ha det! Kontakta oss på telefon 040-235010 I Schweiz har vi sedan många år möjligheternas ort; Engelberg. Här startar skidåkningen redan i november och slutar långt in på våren, tack vare den enorma glaciär som skidåkningen kretsar kring. Engelberg stoltserar med mysiga restauranger, rikt nattliv och mycket shopping. Boka din skidsemester nu!

Cykla i Toscana, läs mer här! Loca France

Att åka på en cykelsemester är ett spännande och roligt sätt att se ett land ur en lite annorlunda vinkel. Det är ett intimt och mysigt sätt att resa, och ger en mer nära upplevelse än vad man kanske är van vid. Cykla genom landskap och upplev atmosfären utan några filter. Vår cykelresa genom Toscana startar i Siena med en 45km lång cykeltur mot Radda in Chianti, vidare genom Greve med stopp i både Florens och Colle Val d?Elsa för att sluta tillbaka i Siena genom Tavarnelle. Vackra, gamla städer med italiensk arkitektur och natur! Vi är experter på cykelsemestrar i Europa, och har skräddarsydda resor för både nybörjare som erfarna cykelsemestrare, i alla de länder där en semesterresa per cykel känns passande.
Cykla i Venedig, Cykla genom Italien

Vi arrangerar resor till Peru och Bolivia.

Vi på tagalong anordnar resor till världens alla hörn och våra mest populära resor går till Peru och Bolivia. På våra resor kan du luta dig tillbaka och njuta av alla häftiga upplevelser. Vi planerar hela resan och prickar in alla Bolivias och Perus höjdpunkter. Vi har lång erfarenhet av att arrangera resor och våra resor är mycket omtyckta av alla som åker med. Välkommen till oss när du ska resa till Peru eller Bolivia.
Tagalong anordnar resor till Tanzania, Vi ordnar safari i Tanzania

Fotbollsresor Serie A, England och Spanien

Vi ordnar fotbollsresor till alla de bästa och högsta ligorna i Europa. Vill du se Manchester United i England, Barcelona i La liga, eller kanske Serie A i Italien? Vi ordnar allt för din resa från flyg, boende och framförallt matchbiljetten. Vi har matchbiljetter i alla prisklasser, oavsett om du vill ha en egen loge eller sitta mitt i klacken! Kontakta oss för mer information om din fotbollsresa! Vi löser resan så att den passar alla dina behov.

Nyheter