Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Sjukvård / Övrigt /
Hjälp med vaccination?

Globenhälsan hjälper er med vaccination (bl a TBE vaccin mot fästingar), hälsoutveckling, hjärt-lungräddning, HLR-utbildning och drogtest. Vi har bla. naprapat, ergonom och arbetsmiljöingenjör. Allt för att göra er arbetsmiljö så bra som möjligt. Välkomna in för en friskare vardag!

Zonterapi - utbildning, kurs och yrkesutbildning

En mjuk behaglig fotmassage som stimulerar nervsystemet. Behandlingen fungerar som hjälp till självhjälp. Kroppen får kraft att fungera som den skall. Bra vid utbrändhet, stress, sömnproblem, huvudvärk, migrän, barnlöshet, övergångsbesvär, magproblem med mera. Kurs och utbildning Hos oss kan du lära dig grunderna i zonterapi. Ett par gånger om året har vi utbildning i zonterapi och massage för husbehov.

Attendo - Hushållsnära tjänster

Attendo erbjuder hushållsnära tjänster vilket innebär att du kan få hjälp med allt från städning till inköp och fönsterputs utan ett biståndsbeslut.

Kiropraktor, naprapat & osteopat i Borås

Mitt företags grundfilosofi är att erbjuda erfarenhet och högkvalitativ behandling samt ge ett tryggt och individuellt anpassat omhändertagande med snabba resultat vid akut och kronisk rygg-, nack-, led- och muskelvärk. Typ av besvär jag kan hjälpa dig med: Ryggskott, huvudvärk, nackspärr, ischias, whiplash, axelsmärtor, domninga, knäsmärtor, tennisarm, höftsmärtor, smärtor vid fysik aktivitet - muskelsmärtor efter trafikolyckor/ridolyckor- benhinnor- smärtor i hälsena, ljumsksmärtor, yrsel, muskelsmärtor vid spinal stenos, muskel/ledsmärtor vid hästridning.

Översynthet

Kraftig närsynthet kan öka även senare i livet och då kan svagare glasögon eller kontaktlinser behövas för att se skarpt på långt håll. Liksom hos alla närsynta är det vanligt att behöva läsglasögon när du blir över 45 år. Hos oss på Stockholms Ögonklinik får du specialistvård inom de flesta områden som rör dina ögon. Allt från synundersökningar och förebyggande screening till avancerade kirurgiska ingrepp. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Estetisk tandvård i Borås

Välkommen till tandläkarteamet Svedensten! Vi finns till för dig i Borås med omnejd. Vi är en del av Praktikertjänst AB och erbjuder kvalitativ tandvård till bra priser. Hos oss får du hjälp med tandvård, estetisk tandvård samt behandling av tandvårdsrädsla. Vi har även lång erfarenhet av äldretandvård, och har speciellt installerad taklift för lyft mellan rullstol och tandläkarstol. Välkommer till oss!

http://www.predoc.se/foretagshalsovard/halsokontroll.php

Sjukvården kontrollerar inte upp dina värden så grundligt om du inte har en åkomma eller sjukdom. En kontinuerlig kontroll visar på avvikande värden i ett tidigt skede och är då åtgärdbart. Hälsokontrollen är preventiv, visar tidigt på om du löper risk för att utveckla ohälsa. Du får ett tidigt besked om avvikelser som kan leda till sjukdom och kan åtgärda problemet i tid.

Gå i parterapi med Suzanne på SG Semantor för att komma vidare.

Att inleda en parterapi kan ibland kännas fånigt och obekvämt men kan vara väldigt bra och givande för alla inblandade. Även om det är ovant till en början så kommer även ni att inse vilka fördelar ni kan dra utav våra hjälp. Oavsett vad man har för förutfattad mening om parterapi. Jag Suzanne som driver SG Semantor är fil dr och legitimerad psykoterapeut.. Med mig kan ni känna er trygga att utvecklas tillsammans.

Dags att sluta röka? Ecigg hjälper dig!

Elektroniska cigaretter är numera ett väldigt populärt alternativ till de vanliga cigaretterna på senaste, och fler och fler väljer att gå över till eciggt i takt med att fler och fler platser får rökförbud och fler och fler ser fördelarna med ecigg. Att elektroniska cigaretter går att röka på alla platser där vanliga cigaretter är förbjudna är bara en av många fördelar. En ecigg innehåller ungefär 4000 mindre skadliga ämnen än en vanlig cigarett, inklusive 19 cancerframkallande ämnen. Hos oss hittar du allt du behöver för ditt nya, nyttigare liv. Behöver du hjälp med vad de olika delarna är, missa inte att läsa våra hjälpavsnitt om till exempel cartomizer eller e-juice, så att du vet precis vad det är du ska beställa!

Hemdialys för ökad livskvalitet

NxStage hemdialysmaskin kan antigen användas med vattenreningsenheten PureFlow eller med påsar med färdigblandat dialysat, det görs ofta när patienten reser med NxStage. NxStage har ett lägre flöde av dialysatvätska vilket medför en mindre förbrukning av vatten och el än med en traditionell dialysmaskin. Ingen värme eller kemisk desinfektion behövs, vilket förkortar rengöringstiden efter behandling. Eftersom NxStage har ett färdigt kassettsystem med filter och blodslangar går det snabbare och enklare att prima maskinen, detta sparar tid för patienten. Fördelar för patienten: ? Dialys fler gånger i veckan gör att patienten mår mycket bättre ? Ingen tidsåtgång för taxiresor till och från sjukhuset vid behandling ? NxStage är enkel att lära sig vilket gör att fler patienter kan behandla sig själva hemma ? Kräver litet utrymme, man slipper ombyggnad av hemmet ? Mobil, kan tas med på resan, i arbetet och till sommarstugan

Vi på Norvia kan vaccin, vi finns i Stockholm.

Hos oss på Norvia kan du få konsultation och hjälp när du ska vaccinera dig. Vi har koll på vilket vaccin du behöver beroende på vart du ska åka. Du hittar oss i våra fräscha lokaler i Solna, Stockholm. Oavsett om du ska åka på tjänsteresa, utlandssemester eller har frågor om sommarens fästingar så har vi svar på alla frågor gällande vaccin. Vi har fullständig vaccinationsservice och vi kan göra kundbesök om så önskas. Välkommen att prata vaccin i våra fina lokaler i Stockholm!

Utbildning i hjärt och lungräddning i Jönköping!

Vi på J.S Sjukvårdsutbildningen AB i Jönköping skräddarsyr sjukvårdsutbildningar efter dina önskemål och behov. I en hjärt och lungräddning-utbildning lär du dig hur man undersöker medvetande och kontrollera livstecken på en till synes livlös människa. Samt hur man larmar, gör hjärt och lungräddning och hur du lägger en person i stabilt-sidoläge. Kontakta gärna oss på J.S Sjukvårdsutbildning om du är intresserad av en kurs i hjärt och lungräddning. Välkommen!

Vaccination av Hund & Katt

Djurkliniken i Skellefteå utför vaccination av Hund, Katt, Kanin och Iller med kunder i Skellefteå och omnejd. Genom att vaccinera ditt djur kan du på ett enkelt och prisvärt sätt minska risken för lidande och höja hälsonivån. Vaccination minskar även risken för smittspridning till människor av t.ex. rabies.

Privat ADHD utredning i Halmstad

Har du tröttnat på att vänta i den eviga kön i vårdcentralen för att få en utredning och du önskar att processen ska gå snabbare. Då har vi på Psykologhälsan i Halmstad AB en lösning till er och det är att vi erbjuder en Privat ADHD utredning. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om vår Privat ADHD utredning redan idag!
ADHD utredning barn i Halmstad, Vi hjälper dig att hantera stress

Jourveterinär i Tierp - NID veterinärklinik!

Behöver ditt husdjur veterinärvård? Vi på NID veterinärklinik i Tierp är skickliga veterinärer med fokus på djuren. Då skador och sjukdomar tyvärr kan ske när som helst så har vi även jourveterinär. Så välkomna till våran nyrenoverade klinik så hjälper våra skickliga veterinär er! Klicka dig gärna in på vår webbplats för mer information och kontaktuppgifter.
Veterinär & djurklinik i Tierp | NID veterinärklinik!

Nyheter