Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Handikapp

Geocacher.se / Sjukvård / Handikapp /
Personlig assistent? Välj Lystra Assistans

Vi har den Personliga assistent som du behöver. Hos Lystra kan du känna dig trygg. Tveka inte att höra va dig om du behöver personlig assistans.

Omtanken i Skåne – era assistans anordnare i Lund!

Omtanken i Skåne är assistans anordnare i Lund som hjälper er med personlig assistans. För oss är det alltid viktigt med värdighet och kvalitet och ni har stora möjligheter att påverka och anpassa tjänsten efter just era behov. Som assistans anordnare så sätter vi alltid värde på integritet och människovärde. Så om ni eller någon i er närhet är i behov utav personlig assistans anlita Omtanken i Skåne- er assistans anordnare i Lund!

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedFölj med döva Vincent, 6 år, en dag i skolan: "Han ser inget hinder med sitt ... - jp.seJohan Esk: Fiaskot fullbordade männens mardrömsdag - Dagens NyheterDe vädjar om större lägenhet till sonen - Ystads AllehandaHär läggs grunden för ett rättvisare Paralympics - Sveriges TelevisionTV: Gustafson hyllas för sin video - Svensk GolfSiv, 80, är en modern Pippi Långstrump - KristianstadsbladetDemensförening nöjd med butikers respons - Norra Skåne (pressmeddelande) (blogg)Kusingifte – ett tabuområde med stora konsekvenser - SamtidenLennie garanterar skratt - Webben 7