Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Behandlingshem

Geocacher.se / Sjukvård / Behandlingshem /
Rosersbergsviken för dig - Asperger boende

Rosersbergsvikens behandlingshem är en daglig verksamhet och ett boende för människor i Stockholms-regionen med tillstånd för LSS boende och riktar oss främst till individer som har Asperger, förståndshandikapp eller svagbegåvning och är i behov av ett specialboende. Vårt behandlingshem vänder sig till personer inom asperger och autism oftast i samband med ett förståndshandikapp eller svag-begåvning. Gästerna kommer oftast från Stockholm/Uppsala-regionen då man som andra vill ha nära till sina familjer.
Vårt stödboende nära Stockholm

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedFallet Josefin: Detta har hänt - Sveriges TelevisionInsändare: "Behandlingshem ska vara en trygg plats" - Eskilstuna-KurirenPlaceringar stoppas på Änglagårdens behandlingshem - Eskilstuna-KurirenKommunen stoppar placeringar på kritiserat behandlingshem - Sveriges RadioBensinsmitare ställs inför rätta - Östgöta CorrespondentenLade ut annons på nätet – blev rånad - Östgöta CorrespondentenDyra bloss igen på behandlingshem - Barometern-OTVäktare tillkallades – tvingades bevaka behandlingshem - tranastidning.seKnark, hot, våld och oro – så är verkligheten för anhöriga till missbrukare - Magazin24.se