Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Behandlingshem

Geocacher.se / Sjukvård / Behandlingshem /
Rosersbergsviken för dig - Asperger boende

Rosersbergsvikens behandlingshem är en daglig verksamhet och ett boende för människor i Stockholms-regionen med tillstånd för LSS boende och riktar oss främst till individer som har Asperger, förståndshandikapp eller svagbegåvning och är i behov av ett specialboende. Vårt behandlingshem vänder sig till personer inom asperger och autism oftast i samband med ett förståndshandikapp eller svag-begåvning. Gästerna kommer oftast från Stockholm/Uppsala-regionen då man som andra vill ha nära till sina familjer.
Vårt stödboende nära Stockholm

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedBråkigt på behandlingshem för unga - Östgöta CorrespondentenBehandlingshem i stället för fängelse - nwt.seMan efterlyst för mord i Upplands Väsby - AftonbladetNorran klandras av Pressens Opinionsnämnd – publicerade missvisande rubrik - Norra VästerbottenPersbrandt skriver öppet om missbruket: ”Ett dubbelliv” - AftonbladetMinnesord om Jörgen Ried - SydsvenskanNiclas på väg ur spelmissbruket - Sveriges RadioDöms för kalldusch, slag och förnedring - Eskilstuna-KurirenMisshandlad kvinna tvingades säga upp sin lägenhet – Hyresgästföreningens ... - Örnsköldsviks Allehanda