Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Sjukhus

Geocacher.se / Sjukvård / Sjukhus /
Barnsjukhuset Martina - Alltid där för dig!

Barnsjukhuset Marina finns alltid här för dig och ditt barn. Vi erbjuder sjukvård inom många olika områden för att kunna ge er precis den vård ni behöver. Hos oss kan ni bland annat få hjälp med allergiutredning, som t.ex. matallergi, allergiska ögon, eksem, astma, osv. Sjukdomar som många allergier kommer i många olika former och visar sig på olika sätt. Vi på Barnsjukhuset Marina hjälper er gå till botten med problemen! Välkommen för vidare information och tidsbokning.

Kontorsväxter- gör din arbetsplats grön

Vi planterar och sköterhand om era kontorsväxter! Oavsett om ni planerar en klassiskt traditionell inredning eller en rent av fräck inredning så är möjligheterna oändliga när du planerar att inreda med nya kontorsväxter som du hyr hos oss på Taktik. Gör din arbetsplats grön och skön så tar vi hand om all skötsel av växterna. Välkommen till Taktik.se
Förgröna ditt ställe med växtinredning

Hjärtstartare - räddar liv

Hjärtstartare - räddar liv. Du vet aldrig när eller om det händer, bara att det ibland händer och då handlar det om sekunder. Köp en hjärtsstartare. Hjärtstartare räddar liv.

Nyheter