Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Läkare

Geocacher.se / Sjukvård / Läkare /
SpecialistCentrum - Din tandläkare på Orust

Är du i behov av en kompetent och erfaren tandläkare på Orust? Då ska du besöka SpecialsitCentrum! SpecialistCentrum har flertalet erfarna tandläkare med bred kompetens och mångårig erfarenhet som tandläkare på Orust. Hos SpecialistCentrum blir du som klient alltid värderad högt, bemött med respekt och vi garanterar dig att ingreppen och undersökningarna alltid kommer att leva upp till dina krav och förväntningar.

Tudorklinikens läkare i Halmstad hjälper dig när du behöver

Välkommen till oss på Tudorkliniken i Halmstad. Vi har erfarna läkare som finns till för att hjälpa dig med det allt från vaccinationer till halsont. Hos oss är det viktigt att du som patient skall känna dig trygg och vi eftersträvar det genom att alltid ha ett behagligt och lugnt tillvägagångssätt. Hos oss får du tid hos läkaren när du behöver, vi har en drop in mottagning där vi tar emot patienter flytande, ingen tidsbokning behövs. Välkommen in till oss redan idag.
Tudorkliniken hjälper dig med ultraljud

Lediga jobb som barnmorska i Stockholm | Operationskonsulterna

Letar du efter lediga jobb som barnmorska i Stockholm? Vi på Operationskonsulterna erbjuder lediga jobb till barnmorskor i Stockholm med omnejd. Vi har lediga jobb inom BB, förlossning, mödravårdscentral och ungdomsmottagning. För att kunna jobba som barnmorska hos oss måste du ha minst 5 års erfarenhet av arbete med förlossningsverksamhet och registrerat ditt cv i vår databas. Varmt välkommen att registrera ditt cv via vår site redan idag!
Lediga jobb som akutsjuksköterska i Stockholm | Operationskonsulterna

Nyheter