Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Läkare

Geocacher.se / Sjukvård / Läkare /
SpecialistCentrum - Din tandläkare på Orust

Är du i behov av en kompetent och erfaren tandläkare på Orust? Då ska du besöka SpecialsitCentrum! SpecialistCentrum har flertalet erfarna tandläkare med bred kompetens och mångårig erfarenhet som tandläkare på Orust. Hos SpecialistCentrum blir du som klient alltid värderad högt, bemött med respekt och vi garanterar dig att ingreppen och undersökningarna alltid kommer att leva upp till dina krav och förväntningar.

Tudorklinikens läkare i Halmstad hjälper dig när du behöver

Välkommen till oss på Tudorkliniken i Halmstad. Vi har erfarna läkare som finns till för att hjälpa dig med det allt från vaccinationer till halsont. Hos oss är det viktigt att du som patient skall känna dig trygg och vi eftersträvar det genom att alltid ha ett behagligt och lugnt tillvägagångssätt. Hos oss får du tid hos läkaren när du behöver, vi har en drop in mottagning där vi tar emot patienter flytande, ingen tidsbokning behövs. Välkommen in till oss redan idag.
Tudorkliniken hjälper dig med ultraljud

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedKlämde på patients bröst – kan bli av med läkarlegitimation - AftonbladetLäkare fick jobba trots pågående våldtäktsutredning - Svenska DagbladetSnart kan Västsvensken besöka sin läkare – i mobilen - Göteborgs-PostenHon tvingades jobba med våldtäktsmisstänkt läkare - Svenska Dagbladet160 vägar till mindre stress för läkare - Dagens MedicinLäkare: Så påverkas du av att dricka energidrycker - MetroDet är inte vi läkare som hindrar digitaliseringen” - Dagens MedicinDigital tablett ger läkare koll på patienter - Sveriges RadioOrimligt att Anna fick träffa 28 olika läkare” - Sveriges Television