Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Hälsa & skönhet / Övrigt /
Dr. Johan Nordquist utför bröstförstoring

Funderar du på att göra en bröstförstoring? Om du bestämmer dig för att göra en förändring genom bröstförstoring eller plastikoperation är det viktigt att du vänder dig till en erfaren och specialiserad klinik inom estetisk plastikkirurgi. Då försäkrar du dig om ett lyckat resultat och kan känna dig trygg hela vägen. Bellakliniken är en av Sveriges både äldsta och största privata kliniker inom estetisk plastikkirurgi. Vi har erfaren personal och erbjuder bland annat bröstförstoring, bröstförminskning, ansiktslyftning, fettsugning, bukplastik, läppförstoring samt estetiska behandlingar som laser, hårborttagning, restylane och botox. Vi vill att du ska känna dig glad, inifrån och ut.

Vi har hörapparater för dig

Hos Din Hörsel hittar du lite olika varianter på hörapparater. Så som Mini bakom örat som är en mycket populär hörapparat eftersom den är så liten och diskret.

Hårvård på nätet - Stylesofsweden.se

Hårvård så som Shampoo, Balsam och Hårstyling med noga utvald kvalité hittar du hos oss på Stylesofsweden.se Stylesofsweden.se har som ambition att bli marknadsledande i Norden när det gäller professionella hårvårdsprodukter på nätet. Hos oss hittar du inte bara yrkesprodukter utvalda av vår professionella frisör Merja utan också information och inspiration på vår blogg. Alla våra produkter är utvalda av vår frisör Merja som har närmare 30 års yrkeserfarenhet, du som kund ska känna dig trygg i förvissningen att våra produkter håller högsta kvalitet

Spa Stockholm

Stockholm Spa & Hälsostudio personligt SPA, med inspirerande hälsostudio, jacuzzi, bastu, behandlingsrum, relaxlounge samt privat avslappningsrum med frukt och dryck. Vi erbjuder kurser i Mediyoga, Yogapassen är utformade så att alla, utifrån sina egna förutsättningar, ska kunna utöva dem. Övningarna utförs mestadels sittandes och liggandes.

Stora fördelar med att sluta röka

V2 Cigs E-cigaretter finns i flera olika smaker och de ger en realistisk känsla och smak nära vanliga cigaretter. Uppgradera din rökning idag, det finns inte längre någon anledning att röka vanliga tobakscigaretter när nackdelarna är så många. Gör som miljoner rökare världen över, upptäck V2 Cigs E-cigaretter och byt ut din gamla illaluktande tobakscigarett idag.

Har ni hjärtstartare på kontoret?

En hjärtstartare, ofta känd som "defibrillator" har alla troligtvis sett, ofta utan att lägga märke till. Det finns i fler och fler offentliga utrymmen, och blir vanligare och vanligare i kontorsutrymmen och andra platser där man kan vänta sig att många människor samlas. Anledningen till att det blir vanligare och vanligare är att fler och fler genomgår HLR-utbildningar, lär sig använda hjärtstartare och hjärt- och lungräddning. Har ni försett ert kontor med en hjärtstartare? Har ni inte det, bör ni så snart som möjligt undersöka behov och möjlighet att skaffa in en - det är en livräddare. Vem som helst kan när som helst få ett hjärtstopp, och att inte behöva vänta på ambulans för att få starta hjärtat igen är en stor faktor som kan rädda liv!

Gratis dejting - hitta din drömtjej eller drömkille!

Singeltjejer - se hit och ring redan idag för gratis dejting! Vill nu träffa en trevlig kille genom vår teledejting? Ring då oss idag - för gratis dejting. Se vår hemsida för telefonnummer!
Ringa tjejer & dejta tjejer - Myshörnan!, Myshörnans populära heta linjen! Ring idag.

Välkommen till Liz piercing i Malmö!

Liz piercing är en säker och personlig piercingstudio i Malmö. Här får du dina piercingar utförda i en lugn och helt steril miljö. Liz använder engångsnålar, sterila verktyg och kvalitetssmycken i titan. Oavsett om det är en klassisk navelpiercing eller en mer djärv tungpiercing du är ute efter, så fixar Liz det.

Klockor på nätet

Sobling säljer det senaste sortimentet av klockor på nätet! Här finns klockor från Georg Jensen, Efva Attling, Pilgrim och många fler. Kolla in våra klockor på nätet i vår webbutik! Sobling har ett brett utbud av både dam och herrklockor, som är stilrena, prisvärda och sköna! Skynda in på nätet för alla våra klockor!

Ring & hitta tjejer för en drömdejt redan idag!

Om ni hitta er drömdejt idag, kan ni ringa Drömdejtens teledating och hitta tjejer och killar att dejta! På alla våra telelinjer kan ni ringa anonymt och prata med killar och tjejer som även de vill hitta tjejer och killar som sin drömdejt. Välkomna att ringa oss och läsa mer på vår hemsida!
Vill ni prata med killar? Ring våra datinglinjer!, Se hit singeltjejer - ring & prata med andra singlar!, Som förr, fast bättre - heta linjen hos Drömdejten

Företagsmassage i Stockholm på din arbetsplats!

Adolf Fredriks Företagscenter erbjuder företagsmassage på din arbetsplats. När du är i behov av behandling kommer vi ut till dig. Vår kontorsmassage löser effektivt upp spänningar och förebygger förslitningsskador på kroppen. AF Fysiocenter i Stockholm jobbar även med naprapatbehandling, hälsokontroll och företagshälsovård med mera. Titta in på vår webbplats för med information.

Kosmetisk tandvård hos Wasatandklinik

Vem vill inte ha ett Hollywood smile? Har du komplex över dina tänder? Missfärgningar, mellanrum och fula fyllningar går att komma till rätta med. Idag kan tandvården erbjuda skalfasader. En skalfasad är ett tunt skal, antingen gjort i keramiskt material eller i komposit. Det framställs individuellt för varje patient och tand. Passformen blir därför perfekt. Till en porslinsfasad tar tandläkaren avtryck av tanden som är tillslipad och sänder det till laboratoriet för att få tillverkat porslinsfasaden.
tandimplantat, Tandgnissling, rotbehandling, bleka tänderna tandläkare

Välgörande massage för hela kroppen hos Spa Halmstad

Njut av skön och välgörande massage hos oss på Spa Halmstad. Vi erbjuder flera olika typer av massage behandlingar. Hos oss kan du bland annat njut av klassisk massage för hela kroppen, varm oljemassage, energimassage, hot-stone-massage eller vår populära chokladmassage. Se alla våra massage behandlingar och vad som ingår på vår hemsida. Du hittar oss i centrala Halmstad. Varmt välkommen!
Unna dina fötter välgörande fotvård hos Spa Halmstad

Skönhetssalong i Borås

På Klinik Villastan värnar vi om det naturligt vackra. Med våra estetiska behandlingar får du riktiga resultat. Oavsett om du lider av en hudsjukdom, är missnöjd med dina rynkor eller vill föryngra ditt utseende kan vi hitta rätt behandling för just Dig.

Medicinsk fotvård hos Amaralis i Danderyd

Fötterna är den delen på kroppen som slits mest som vi kanske oftast glömmer av att ta hand om. Se till att dina fötter mår bra, och ge dom en behandling av fotvård hos Amaralis i Danderyd! Unna dina fötter en avslappande och mjukgörande massage. För dig som har större problem med fötterna kan Amaralis även erbjuda en medicinsk fotvård som bland annat kan behandla hälsprikor, liktornar och andra liknande besvär. Läs mer om alla behandlingar på vår hemsida!

Utomordentliga konferenser i Falkenberg & Varberg

Under höst och vinter är det perfekt att ta en paus från allt mörker och dysterhet. En mycket fin paus är att ha en konferens hos Enebackens Kraftkälla i närheten av Falkenberg. Vi gör allt för att uppfylla era drömmar och krav när det kommer till konferenser. Enebackens Kraftkälla utövar allt ifrån Qi Gong eller Yoga med ett ständigt leende på läpparna där vi alltid sätter kunden i högsta fokus. Vi vet precis vad som krävs för den perfekta konferensen, välkomna!
Spabehandling i Falkenberg och Varberg

Massage i Täby med balance4you

Är du ute efter att hitta få massage i Täby ska du vända dig till balance4you. Där hittar du massageterapeuten Catrin Andersson, som har lång erfarenhet av allt från den berömda svenska klassiska massagen till gravidmassage. Passa även på att träna och ta ett pass i samband med massagen, perfekt för dig som vill anstränga dig och sedan få en avkopplande massage.
Träning i Täby, Personlig Träning i Täby

Nya glasögon i Halmstad . Optiker Lindgren!

Dags för nya glasögon? kom in till oss på Optiker Lindgren i Halmstad! Vi har ett brett utbud av glasögon i olika former och färger och hjälper dig hitta de glasögon som bäst passar dig. Våra optiker börjar givetvis med en grundlig synundersökning och hjälper dig hela vägen till dina nya glasögon! Besök vår webbplats för mer information.
Synundersökning i Halmstad - Optiker Lindgren!

Nyheter