Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Träning

Geocacher.se / Hälsa & skönhet / Träning /
Träning Stockholm - Puls & Träning

Träning för oss vanliga motionärer Puls & Tränings mål är att skapa en miljö där alla känner sig bekväma. Alla, oavsett tidigare erfarenhet och förutsättning, ska känna sig välkomna. Vi har valt att göra gymmen mindre till ytan i nybyggda lokaler, med bästa butiksläge, senaste maskinella utrustning och max antal platser per anläggning för att undvika kö. Vi vill skapa känslan av att komma till en lugn och avslappnad miljö, där man inte ställs inför mötet med en stor mängd maskiner, receptionsdiskar, senaste trenderna m.m. Alla Puls & Tränings gym är nyckelöppna. Det gör att vi kan ha öppet 18 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, men ändå hålla ett konkurrenskraftigt pris. Puls & Träning kan även erbjuda personlig träning i färdiga paket. Våra maskiner kommer från italienska TechnoGym, som är världsledande inom design, forskning, kvalitet och innovativa lösningar för träningsutrustning.

Gym i Stockholm

Medleys gym passar alla målgrupper oavsett om du är otränad, träningsvan eller vill lära dig mer. I Säby sim- och sporthall finns moderna fria vikter, konditions- och styrketräningsmaskiner från Technogym och Johnson. Under det senaste året har fler maskiner tillkommit och gymmet har byggts ut ytterligare. Välkommen hit!

Forma kroppen med pilates - Öresunds Pilates & Massage i Malmö

Hos Öresunds Pilates & Massage i Malmö kan alla oavsett ålder eller träningsbakgrund träna pilates. Genom pilates tränar du de bärande musklerna som ligger djupt in och stärker på så sätt din kropp från insidan. Med Pilates får du bättre hållning och kan forma kroppen så du blir både längre, smalare och mer skulpterad. Varmt välkommen att testa på pilates hos Öresunds Pilates & Massage i Malmö!

Tatami gi och rashguards finns hos Jabb

Tatami är känt för hög kvalitet på sina gi och rashguards och används ag BJJ-utövare världen över. Fördelen mot andra märken som håller samma kvalitet är att Tatami också finns till rimligt pris. Du kan hitta Tatamis snygga träningskläder hos Jabb - beställ online eller besök vår butik i Stockholm. Kom till nästa träning i en ny snygg gi eller rashguard!

Yoga och meditation i Stockholm

Vi på Skandinavisk Yoga och Meditationsskola har hållit kurser i yoga i centrala Stockholm sedan 1976. Här har vi erfarna och professionella kursledare som hjälper dig att finna vägen till harmoni, bli av med stress och hitta dig själv. Du hittar oss på Västmannagatan 62, när Odenplan.
Gå en kurs i Gravidyoga i Stockholm

Personlig tränare i Helsingborg – målmedveten och effektiv!

Känner du att du vill få ut mer av din träning? Då ska du anlita personlig tränare hos Feelbetter i Helsingborg! Som personlig tränare vill vi att du ska få ut så mycket av din träning som möjligt. Vi börjar med att ta fram ett träningsschema som anpassas efter din livsstil, därefter vidare utvecklas träningsschemat vid behov. Vårt mål som personlig tränare är att du ska hitta balans, både i kroppen och i din livsstil. Vi vill få ut ditt bästa jag genom effektiv träning och balanserad kost. Välkomna in till vår personlig tränare i Helsingborg!

Nyheter