Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Frisörer

Geocacher.se / Hälsa & skönhet / Frisörer /
Din frisör i Bromma | Salongen i Ålsten

Söker du en frisör i Bromma så är du välkommen till oss på Salongen i Ålsten. Vi är ett proffsigt gäng som i en mysig miljö tar hand om dig. Vi erbjuder bland annat klippning, färgning, föning och läggning och vi anpassar frisyrerna efter dina behov och förutsättningar. Som din frisör i Bromma så skall du alltid vara nöjd efter ett klipp hos oss.
Fotvård bromma, Naglar Bromma

Vi är din frisör på östermalm!

Känner du att det är tid för en uppdatering av håret? Varmt välkommen till Nown på Östermalm! Som din frisör vill vi ge dig det där lilla extra och vi värdesätter en personlig relation till dig. Klippningen anpassas utefter dina önskemål och du ska vara nöjd när du lämnar frisörsalongen. Varmt välkommen att boka en tid hos oss, vi ser fram emot ditt besök!

Din frisör i Trollhättan - Salong Hans & Greta

Frisörsalongen Hans & Greta i Trollhättan är en professionell och personlig frisör och stylist. Vi har välutbildade och kreativa frisörer som både ser helheten och de små detaljerna. Vi månar alltid om att våra kunder ska bli nöjda. Välkommen till din frisör i Trollhättan!

Välkommen till din frisörsalong i Trollhättan - Klipparna

Klipparna är din frisörsalong i Trollhättans City. Salongen har funnits sedan 1975 och är en av de ledande frisörsalongerna. Hos oss får kunden alltid lite extra guldkant på tillvaron. På vår hemsida hittar du mer information och kan se alla våra behandlingar. Kontakta oss gärna för att boka in en tid på vår frisörsalong eller om du har några andra frågor. Välkommen!

Din frisör i Ludvika - Hair Fashion

När du söker frisör i Ludvika är du alltid välkommen till oss på Hair Fashion. Hair Fashion är Nordens största salongs kedja inom löshår & hårförlängning. Hos oss kan du köpa alla slags löshår och få professionell hjälp av våra frisörer. Vill du veta mer om hårförlängning så kontakta någon av våra frisörer, vi hjälper er gärna!

Dammfrisör & Herrfrisör i centrala Varberg - Hårzonen

Välkommen till oss på Hårzonen i Varberg. Vi är fyra frisörer med frisörutbildning som ständigt förnyar våra kunskaper och vidareutvecklas. Vi är både damfrisör och herrfrisör och hos oss kan du få hjälp med det mesta. Vi utför alltid noggranna konsultationer för att hjälpa dig till den frisyr du passar bäst i. Söker du damfrisör eller herrfrisör så hittar du oss på Torggatan i centrala Varberg. Varmt Välkommen!

Annen etage frisör i halmstad

Annen etage i Halmstad - Frisören men det lilla extra. Salongen är belägen mitt i Halmstad City och i salongen är det du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en skön stund. Vi har samlat Halmstads bästa frisörer på samma ställe och alla av dom har lång erfarenhet av att jobba med makeup, bruduppsättningar, färgning med mera. För mer information besök Annen etage i Halmstad!
Makeup för proffs

Hårförlängning i Borlänge

Vi på salong younic gör din hårförlängning åt dig på ett smidigt sätt. Vi använder oss av en hårförlängning som kallas för Glorious. Denna hårförlängning är en metod som är schyst mot ditt hår och du kan använda håret under en längre tid. Välkommen till Salong Younic, våra frisörer är proffs på hårförlängning.

Frisörer som kan hårvård i Halmstad

By Ingelsten är en frisörsalong i Halmstad där flera frisörer arbetar med hårvård, färgning, klippning och styling inför fest och bröllop. Här kan du även få manikyr, frans-och nagelförlängning, vaxning med mera. Personlig kontakt och service är något By Ingelsten står för och du är garanterad en fantastiskt härligt omhändertagande när du går in genom dörrarna. Välkommen!

Frisörer på Värmdö som ger det lila extra

Kom till hos på Frisörmakarna på Värmdö för klippning och färg. Våra frisörer är alltid uppdaterade med de senaste nyheterna och teknikerna för att skapa dig ett nytt eller uppdaterat utseende utefter säsongens trender. Boka en tid hos någon av våra frisörer idag, välkommen!

Kom till en riktig barberare i Umeå

Barberare är tillbaka! Mustascher och skägg är sedan 2014 åter trendigt och hett. Funderar du på att anlägga eller har du en uppsättning med ansiktshår som behöver t.l.c. så passa på att unna dig själv ett besök hos en riktig barberare. Salong44 ligger centralt i Umeå och erbjuder allt du kan önska för både skägg och mustasch.

Vår frisör hjälper dig med hårvård i Göteborg | Salong Paris

Söker du efter duktig frisör i Göteborg? Då har du kommit rätt! Hos Salong Paris i Göteborg hittar du din ultimata frisör med mångårig erfarenhet och som brinner för service. Vår frisör utför all sorts av hårklippning som damklippning, herrklippning och barnklippning. Utöver detta erbjuder vi också ansiktsbehandling, kroppsbehandling samt massage. Just nu har vi lagt till mer drop in, så kika förbi salongen så hjälper vår frisör dig.

Hårfrisörer i Umeå - Frisör sjöboden

Hos Frisör Sjöboden i Umeå blir du väl omhändertagen av våra duktiga hårfrisörer. Vi finns längst med Umeälven i sjöbodarna - en fantastisk miljö där du kan finna avkoppling och njuta av din behandling. Hos oss kommer dig och ditt hår i första hand. Vill du fräscha upp håret med en toppning eller klippa en helt ny frisör har du kommit helt rätt. Med våra miljövänliga hårprodukter kan vi skapa färger och nyanser som tar fram dina vackra drag och ger ett glansfullt hår. Vi finns även för dig inför de stora stunderna som bal och bröllop där vi står för festliga och vackra håruppsättningar.

Hitta din frisör hos Monique i Halmstad

Letar du efter en ny frisör? Då tycker vi att du ska komma till Monique i Halmstad! Hos Monique finns många duktiga frisörer med egen nisch – därför är ingenting omöjligt för frisörerna. Som frisör hos Monique inspireras vi i princip av allt i omgivningen och kan därför på ett kreativt sätt hjälpa våra kunder att hitta sin rätta frisyr.
Monique i Halmstad erbjuder klippning för alla

Frisörsalong i Vändersborg - Evas Klipp

Söker du efter en professionell frisörsalong i Vänersborg? Då ska du vända dig till Eva's Klipp. Dom har många frisörer med olika bakgrund och kunskap, alltså finns det alltid en frisör som passar dig och din vilja till nya moderna frisyrer. Kontakta dom redan idag för att boka in din nya frisör i Vänersborg hos Eva's Klipp. Boka tid kan du enkelt göra i deras onlinebokning.
Hårförlängning i Vänersborg

Professionella frisörer i Östersund finns på Max Frisering

På Max Frisering i Östersund jobbar fem duktiga frisörer som kan allt om såväl klippning, färgning, uppsättning och mycket mer! Att vara en duktig frisör innebär så mycket mer än att bara kunna klippa hår, det gäller att kunna se och veta vad som passar bäst för varje ny person. För mer information om de tjänster som frisörerna erbjuder, gå in på deras hemsida! Här finns också en fullständiga prislista på alla tjänster som erbjuds för respektive hårtyp.
Klippning av alla hårtyper i Östersund

Frisör i Upplands Väsby

Hair Beauty är en frisör i Upplands Väsby (Sigma Centrum) där kunderna får en professionell behandling med stil. Salongen har en fantastisk atomsfär och det finns många olika behandlingar att välja mellan. Oavsett om du letar efter en frisör eller en barberare har Hair Beauty rätt personal för dig. Läs mer om det stora utbudet inom hårvård på hemsidan och boka din tid för en härlig helhetsupplevelse redan idag!

Nyheter