Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Industri & energi / Övrigt /
Centraldammsugare

På Alcon AB hittar du kvalitativa industridammsugare, centraldammsugare och städmaskiner för en professionell golvvård.

Plastboxar & plastlådor - MoveTech

MoveTech har sitt huvudkontor i Örebro och är en av de ledande leverantörerna av skräddarsydda containers och arbetsmiljöutrustning i Sverige. MoveTech började 1998 och har sedan starten specialiserat oss på att först och främst analysera kunders behov och därefter anpassa produkter efter dessa behov. Tack vare detta sätt att tänka och agera har MoveTech kunnat förbättra arbetsmiljön avsevärt på hundratals arbetsplatser.

Blästring Stockholm

Vi blästrar allt, överallt! Vi har många års erfarenhet inom branschen blästring, målning samt sprutförzinkning och levererar alltid hög kvalitet till ett rimligt pris. Blästring är en metod där man med hjälp av tryckluft sprutar sand mot objektet som skall rengöras. Fördelen med blästring gentemot andra metoder är att blästring lätt kommer åt överallt, även i vinklar och skrymslen där det annars är svårt att komma åt med t ex stålborste.

Blästring - Totalsanering

Vi på Totalsanering kan hjälpa er med alla sorters blästring och sanering. Genom att använda sig av blästring, skapar vi utmärkta förutsättningar för inspektioner samt att utföra ny ytbeläggning. Totalsanering anlitas i dag av de flesta försäkringsbolagen i Sverige, fastighetsägare och byggsektorn. Ingen kund är för stor ingen är heller för liten för att anlita Totalsanering. Vi sätter en ära i att alltid göra vårt yttersta för att lämna bästa möjliga resultat.

Sanering

Corvara garanterar att vår sanering blir hundraprocentigt utförd och vi använder alltid medel som är skonsamma för miljön när vi arbetar. Vi är miljöcertifierade enligt ISO och följer rådande lagar och förordningar gällande sanering.

Portar Göteborg

Vi på Portteknik vill göra allt för att du ska vara vår kund, och att du ska vara nöjd. Vårt kontor ligger i Göteborg och vi har ett stort utbud av industriportar: vikportar, skjutportar, takskjutportar, Jalusier, rullgaller, lastbryggor, lyftbord, vädertätningar och dockningssystem.

Köp luftkonditionering från Luftmiljöbutiken

Vill du sänka dina uppvärmningskostnader? Hos Luftmiljöbutiken hittar du luftvärmepumpar och bervärmepumpar från bla Daikin och Bosch till bra priser. Vi har även produkterna du behöver för att skapa ett behagligt inomhusklimat som luftkonditionering och luftfuktare.

Metallbandsåg

Metallbandsågen remdrift med tre hastigheter. Passar till industri och verkstad mm. Sågbalkens sågrtryck regleras med hydraulik, geringsbar +60 /-45 grader vänster/höger. Maskinen levereras med stabilt stativ försett med hjul .Övrigt enligt CE-normer.

Dalkia Norden jobbar med Förnyelsebar energi.

Vi på Dalkia tar fram nyckelfärdiga koncept för ditt företags framtida uppvärmning. Vi tar hand om hela värmeförsörjningen och garanterar en ren, säker, effektiv energilösning, som passar alla typer av kunder. Oavsett om det är ett landsting, en kommun, ett fastighetsbolag eller ett företag inom industrin, kan vi sänka uppvärmningskostnaderna väsentligt. Och samtidigt värna om miljön. Välkommen för mer information.

Oljebrännare - service och reparationer

Pann och rörjouren AB är ett mindre företag med service som inriktning. Vi är specialiserade på oljebrännare för lackbox, vilket betyder att vi både säljer nya och begagnade oljebrännare såväl som de reservdelar en oljebrännare kan behöva när någonting går snett. Vi har de flesta reservdelar till oljebrännare av fabrikat som Kabola Marin, Bentone, Värmebaronen och Riello.

SRK Skorstenar

SRK Skorstenar bygger och renoverar de flesta typer av skorstenar. Allt från modulskorstenar till hederliga skorstenar i tegel. Vi specialiserar oss på skorstensanläggningar bland annat värmevärk, fastigheter och olika industrier. Men även vanlig villaskorstenar och liknande konsumentprodukter installerar vi och renoverar. Välkommen för mer information!

Vi kan hjälpa dig med vattenrening

Aquadrip ? Produkter för bevattning och vattenrening Vi har ett stort utbud av produkter inom vattenteknik. land annat produkter för vattenrening. Kontakta oss eller besök vår webbsida för mer info.

Vår solpanel från oss ger ny energi

Solpaneler och solceller De solceller som vi för tillfället säljer i vår butik är av kristallina kisel solceller, som är den vanligaste typen av solceller pga de har en högre verkningsgrad. Det finns även tunnfilms solceller som har fördelen att de är tunna och böjbara, men dessa har än inte samma verkningsgrad. Som ni ser så är en solpanel på över 180W mycket billigare än de mindre, och detta beror på att dessa tillverkas i mycket större antal. Mindre solpaneler har en utspänning på ca 18volt för att vara anpassade för 12Volts batteri, de större har en spänning som överstiger 30Volt då dessa är anpassade för elnätsinkopplade system. Dessa större solpaneler går även att använda till batterisystem om man använder en laddningsregulator som klarar dessa inspänningar. Vi har tillgång till ett mycket större solpanel sortiment så söker ni några specifika solceller hör av er.

VVS i Varberg

Månsson & Netterberg Rör AB har mer än 35 års erfarenhet inom rör, rörarbete och VVS. Vi utför alla typer av VVS-installationer ? både inom industrin och mot den privata marknaden. Välkommen till oss på Månsson & Netterberg Rör!

Gasklockor från tecon

Gasklockor från Tecon Tecon kommer från Österrike och är idag en av Europas största tillverkare av Dubbelmembrans Gasklockor för såväl öppna tankar som separata gasklockor på fundament. Tecon har ett flexibelt koncept med stora variationer för den enskilde kundens behov. Bland annat har Tecon levererat världens största gasklocka 12,500 m³ till Hashöj biogas anläggning i Danmark.

Energibesparing? Vi hjälper er med energideklaration!

Vi på Elektro-Emanuel har hjälpt flera företag i Västra Götaland att få koll på verksamhetens energiåtgång, genom bl.a. energideklaration! Vi hjälper er hela vägen, och kan dessutom ge er råd gällande mer energieffektiva lösningar och installationer. Läs mer om våra energitjänster, däribland energideklaration, på vår hemsida!

Vi bygger stålkonstruktioner i Marks kommun - Nykab i Sätila

Vi bygger stålkonstruktioner i Marks kommun. NYKAB i Sätila har funnits sedan 1970 och arbetar med olika stålkonstruktioner samt tillverkning och montage av utrustning. Vi utför allt från idé till färdig produkt. Hos NYKAB får du snabba leveranser och korta serier. Vänd dig till oss på NYKAB när du behöver stålkonstruktioner. Välkommen!

Värmegolv hos Golvvärmebutiken

Golvvärmebutiken erbjuder ett brett utbud av värmegolv och golvvärmesystem till privat- och företagskunder. Vi garanterar pressade priser och hög kvalitet på samtliga produkter i sortimentet. Vi hjälper även gärna till vid offerteringar och ger dig hjälp och råd inför installationen av ditt värmegolv.

Trycktransmitter, tryckgivare & tryckmätare från OmniProcess

Omniprocess erbjuder ett komplett program av tryckförmedlare för svensk processindustri. Här hittar du moderna tryckgivare & tryckmätare som erbjuder smidiga och stabila lösningar. Titta in hos OmniProcess för att läsa mer om vilka produkter som finns tillgängliga.

Tillbehör till flismaskiner

Flisservice är ett företag som importerar och tillverkar hydrauldrivna kompressorer för montering på fliskasiner, hjullastare och andra maskiner. Vi har även en egen verkstad där vi utför reparationer och slipning av knivar till flismaskiner och andra maskiner som behöver planslipas. Läs mer om oss och våra tjänster på vår webbplats. Välkommen!

Fogfria golv som passar i industrin.

Söker du efter golv som är släta och som passar bra för industrin där man kör truckar och andra fordon. Då kan vi rekommendera fogfria golv med tanke på att det inte finns några fog och golven tål stura på fräsningar från truckar och andra fordon. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss och våra fogfria golv!

Doseringspump och pumpstation från en av Europas ledande pumptillverkare

Hos Calpeda AB hittar ni olika typer av pumpar och tillbehör importerade från en av Europas ledande pumptillverkare! Nästa gång du behöver en pump, exempelvis en doseringspump eller pumpstation, kontakta Calpeda AB. På vår webbplats hittar du både specifikationer och manualer till alla våra doseringspumpar och pumpstationer. Här kan du själv läsa vilken pump som skulle passa dig bäst. Behövs det kan vi naturligtvis också hjälpa dig att välja den doseringspump eller pumpstation som passar dig bäst.
Cirkulationspumpar från Calpeda AB

Sjöentreprenad och andra undervattensarbeten - Lassen Construction AB

Vi på Lassen Construction AB hjälper dig med tjänster inom dykning och sjöentreprenad. Till sjöentreprenad räknas byggnation eller ombyggnation som utförs i eller i närheten av vatten. Dykarna hos Lassen Construction har lång erfarenhet av dykning och dykarbeten. Därför är vi ett smart val när du behöver hjälp med sjöentreprenad eller andra undervattensarbeten. För mer information om vår sjöentreprenad är du varmt välkommen att kontakta oss!

Värmebehandling med Salahärdarna

Söker du ett företag som utför värmebehandlingar i Sverige? Vänd dig då till Salahärdarna, dom har lång erfarenhet utav all typ utav värmebehandling och kommer att kunna erbjuda det du behöver. Dom utför bland annat härdning, glödgning och sätthärdning. Inte bara det, utan mycket mer! Kontakta dom redan idag för att få en kostnadsfri offert på den värmebehandling du är ute efter!
Härdning, Sätthärdning, Glödgning

EET levererar ställverk till industri och elbolag

Ställverk till energiverk och industri hittar ni hos European Electric Technology. Vi levererar ställverk för alla spänningar och till alla sorters anläggningar. Vi erbjuder kompletta lösningar, från tillverkning till leverans och montering. Titta på vår hemsida för att se vilket ställverk som passar er bäst, eller kontakt oss om ni har fler frågor!
Ställverk för mellanspänning från EET

Fina skorstenar i Halmstad

Behöver du en ny och säker skorsten? Vi på Skorstensservice i Halmstad levererar skorstenar av högsta kvalitet från ytterst fina återförsäljare. Våra erfarna medarbetare har möjlighet att ge dig en personlig service som håller hög standard, med över 30 år av erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs. Med hjälp av allt detta har vi möjlighet att ge dig 10 års garanti vid leveransen av våra fina skorstenar. Klicka dig vidare till våran hemsida för mer information, välkomna!
Skorstensservice har gedigna kaminer i Halmstad

Karbiner för alla tillfällen - PersonligtFallskydd

På PersonligtFallkydds hemsida finner ni karbiner för alla typer av höghöjdsarbeten eller vid klättring. Med ett brett sortiment kommer du att hitta just den karbinen du behöver för ditt ändamål. Alla produkter är självklart testade och håller hög standard. Besök deras webbshop där du enkelt hittar fallskyddsutrustning och räddningsutrustning för att du säkert som möjligt ska kunna utföra ditt jobb på höga höjder!

Nyheter