Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Övrigt

Geocacher.se / Husinredning & bygg / Övrigt /
Kronfönster

Fabriksförsäljning av fönster aluminiumfönster pvc fönster plastfönster och träfönster. Snabbare, bättre, billigare. Tillverkning av energifönster ...

Fönster, altandörrar, fönstertillbehör

Nya fönster gör skillnad Nya fönster spar energi. De ger bättre komfort, är enklare att putsa, kan dämpa solvärme och buller och de kan lyfta upplevelsen av ...

SP Fönster

För oss på SP Fönster är det självklart att värna om miljön. Därför har vi tagit fram en omfattande miljöpolicy som styr och vägleder vår verksamhet på ett metodiskt och eftertänksamt sätt.

Kök

Hos Aboluta Kök hittar du ett nytt kök till ett bra pris. Vi har inga köksutställningar utan mäter och ritar upp ditt nya kök direkt hemma hos dig. Vi har ett brett utbud av kök i olika stilar. Du kan även köpa bänkskivor och vitvaror via oss.

Bostad i andrahand

Att hitta lediga lägenheter är inte det enklaste. Därför finns vi på andrahand.se. Via vår site har vi förmedlat hundratals lägenheter både snabbt och smidigt. I många städer, särskilt är situationen att det är extremt svårt att få tag på förstahandskontrakt på bostad. Därför är andrahandskontrakt oftast vägen till lediga bostäder. Detta är vi specialiserade på, och vill nog hävda att vi är bäst på webben på detta!

Kontorsstolar

Hos oss på Företagsmöbler i Stockholm hittar ni allt inom kontorsinredning. Allt från skärmväggar till kontorsstolar. Vi lämnar ett års garanti på våra nästan nya möbler. Vi lagar eller byter ut mot likvärdig produkt! Våra helt nya möbler har tillverkarnas garantier, i vissa fall ända upp till 5 år.

Bostad

Innan man kommer till att byta bostad med någon bör man se över sina möjligheter här på Lägenhetsbyte.se. Har man verkligen valt rätt bostad att byta till eller finns det bättre alternativ via det digra registret som Lägenhetsbyte.se tillhandahåller?

Lastpallar & lastpall - Norrlandspall AB

Norrlandspall AB är Sveriges ledande företag inom handel och reparation av begagnade lastpallar och arbetar rikstäckande med huvudkontor i Umeå. Företaget har palldepåer i Helsingborg, Göteborg, Örebro, Sundsvall och Umeå.
Pallkragar, Pallkrage, norrlandspall, EUR-pall - vi har EUR-pallar, norrlandspall

Skrivbord

Vi levererar nya och begagnade kontorsmöbler som bland annat skrivbord och kontorsstolar över hela Sverige, med fokus på Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd. I Göteborg levererar vi alltid med egen personal och egna bilar, till Stockholm Malmö etc använder vi DHL vid mindre leveranser och vår egen personal vid större volymer. Kontakta oss gärna vid frågor.

Ekstrands fönster

Här hittar ni en av våra intressanta bloggar där vi visar och berättar om Ekstrands fönster och dörrar.
Ekstrands fönster och ytterdörrar, Poster om Ekstrands fönster

Exklusiv köksinredning till ditt kök

Canadakökets kök tillverkas i Uppländska Haga och möjliggör en högst personlig kökslösning som sticker ut. Varje kök är unikt och numrerat. Vårt kök tål extremt slitage vilket går helt i linje med ett medvetet miljötänk. Välkommen in för ett spännande köksmöte och mer information.

Hitta rullportar hos Svenska Jalusi

Rullportar är ett samlingsnamn för jalusier eller rullgaller som är anpassade för frekvent körning i industriell miljö.Den typ av motor som definierar en rullport kallas för boxmotor och kombineras ofta med både rullkonsoler (för större jalusier) och klämskydd vid behov.

Utomhusbelysning - utebelysning från Stay Home

Ge din utomhusmiljö ett härligt lyft med utomhusbelysning från kända märken som LampGustaf, Marksjöld och Norlys exklusiva sortiment. Med en trygg och inbjudande atmosfär kan du njuta av din trädgård, terass och uteplats även när mörkret faller. Hos oss på Stayhome.se hittar du många olika typer av utebelysning både för uterummet, altanen, trädgården, garaget och fasaden.

Modulskorsten - schiedel.se

Schiedel Rondo Parat Är färdiga våningshöga skorstensmoduler som finns i olika längder från 1 till 6 meter. De kan levereras oputsade eller färdigputsade på en eller flera sidor. Om skorstenen är högre än 2 meter ovan yttertak bör färdigarmerade skorstensmoduler användas. Det är en mycket passande produkt att använda i samband med nybyggnation av hus och lägenheter, eftersom man snabbt och enkelt med hjälp av lyftkran på byggplatsen kan montera de färdiga våningshöga skorstensmodulerna.
eldstad utomhus, putsa skorsten

Ljudisolering som det ska va - Akustikverkstan

Akustikverkstan utför bullermätningar i era lokaler för att ni som kund ska få rätt bullerdämpning eller ljudisolering. Bullriga miljöer är idag allt mer vanligt med stora maskiner och medföljande höga ljud då mycket automatiseras idag. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

Isolering av vind - tilläggsisolering från SBI

Vindsbjälklaget är den byggnadsdel som är enklast och mest lönsam att tilläggsisolera. Normalt sett har åtgärden betalt sig på något eller några år. Men det är inte bara pengar man vinner. Åtgärden innebär också att byggnadens värde ökar och ger inte minst bättre komfort inomhus utan drag och kallras. Dessutom sparas miljön genom att koldioxidutsläppen minskas. Finns alltså bara fördelar med att tilläggsisolera!
sprutisolering

Vi säljer unika betonggolv

Hos oss får du branschens bästa betonggolv till ett förmånligt pris. Med våra väggar och golv är det ingen risk för sprickbildningar. Vi är väldigt noga med att erbjuda bra service och lyssna på våra kunder när vi får uppdrag om nya betonggolv och betongväggar. Vi sätter golv i betong effektivt och med hög kvalité. Titta in på vår webbpalts för mer information.

CV Måleri Fasadmålning i Västerås

När man ska måla om sitt hus är det viktigt att man ser till att både färg och utförande är rätt, så att färgen klarar de stora påfrestningar väder, vind och övrigt klimat utsätter fasaden för. En fasadmålning kan gå till på många olika sätt, och bör också göras på olika sätt beroende på vilken fasad det är som målas, och var den befinner sig. Är det en träfasad ska den tvättas, gammal färg ska tas bort och sedan ska fasaden grundas, mellanmålas och färdigstrykas. Är det däremot en plåtfasad t.ex. ska fasaden högtryckstvättas med rengöringsmedel medan en putsfasad ofta bara behöver tvättas och direkt målas om. Vi på CV Måleri hjälper dig med rådgivning och utförande!
målare i västerås, tapetsering västerås

Besiktning av hus med Besiktningsgruppen

Besiktningsgruppen utför besiktning av ditt befintliga hus eller blivande hus. Vi finns för att hitta brister och fel som kan finnas dolda i ett hus och för att det inte senare ska komma som en överraskning för er. Kontatka oss så kan vi berätta mer om vad en besiktning innebär.

Moderna tapeter köper du hos Frapp

Är du sugen på att tapetsera om hemma? Varför inte ta dig en titt på våra tapeter hos Frapp! Vi säljer tapeter av kända varumärken i olika prisklasser. Moderna och riktigt läckra.

Vi erbjuder dig hjälp med dränering ned Isodrän

Vi lägger dränering, dräneringssystem på rätt nivå, samt anlägger nytt dag/regnvattensystem. Vi öppnar upp källarväggar för bästa uttorkning och sänker därmed fukthalterna i dina väggar, följden blir ett varmt och torrt inomhusklimat. Egna besiktigade och miljögodkända maskiner väl anpassade för dessa arbeten för en minimal påverkan av miljö samt vegetation.Dränering, vi jobbar i Stockholm och rekommenderar ISODRÄN, en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som på ett väldigt effektivt sätt dränerar och torkar ut dina källarväggar. .

Dags för nya tapeter i Stockholm

Tapeter i Stockholm Ta en kopp kaffe i vårt kafé och slå dig ner i vår tapethörna och låt dig inspireras av någon eller några av våra ca. 30.000 olika tapeter som vi säljer i vår butik i Stockholm Tapeterna är handplockade från de bästa leverantörerna för att du skall slippa spilla onödig tid i ditt letande. Fråga oss gärna om råd så skall vi göra vårt absolut bästa för att du skall hitta just din favorittapet som passar till ditt hem.

Rostfria räcken finns hos rackesmontage

Vi monterar rostfria trappräcken i ditt hem eller i offentliga miljöer Rostfria trappräcken finns i vacker design med fokus på Skandinavisk enkelhet och elegans. Vi jobbar med rostfria stålmodulsystem som är speciellt framtaget för att lösa era individuella trapp-, altan-, balkong-, pool- och övriga räckes- problem. Alla produkter i serien är tillverkade i korrosionsbeständiga material (rostfritt stål) i kvaliteterna AISI 304 (V2A) och AISI 316 (V4A). Vi rekommenderar att produkter av kvaliteten AISI 304 (V2A) används för inomhusbruk och AISI 316 (V4A) produkter används för utomhusbruk. Montering & tillverkning Dessa räcken kan man montera själv med hjälp av tålamod och vissa specialverktyg. För bästa resultat erbjuder vi professionell montering av räckena. För den som önskar något utöver dessa räckesmoduler specialtillverkar vi räcken i rostfritt, aluminium eller stål alltefter dina önskemål.

Köp dina kontorsmöbler från Anderssons Kontorinredning

Är du i behov att kontorsmöbler, i så fall vänd dig till Anderssons Kontorsinredning som är din leverantör av ny eller begagnade kontorsmöbler. Vi har allt ifrån enstaka kontorsmöbler och arbetsbord till hela lösningar bällande inredning! Köp eller leasa din inredning från Oss!

Larm för alla från Alarmbutiken

Allt fler har förstått vikten av att ha ett larm kopplat till sitt hem eller företag. Men på marknaden finns ett stort utbud av mängder av olika slags larm, allt från lågbudgetlarm till de som kostar mer än vad många kanske har råd med. Om du är osäker på vilket slags larm just du behöver så är du välkommen att kontakta oss på Alarmbutiken. Besök vår hemsida för mer information.

Köp skorsten från Soliduct!

Vi på soliduct har ett stort sortiment av skorstenar och skorstensprodukter för alla typer av hus och byggnader. Alla våra skorstenar har väldigt lång livslängd, detta förutsätter dock att du sköter den rätt. Felaktig eldning eller dåligt underhåll kan leda till brandfara. Vi är experter och hjälper dig när det kommer till att tala om hur du underhåller din skorsten.

Tilläggsisolering från Sprutab

Tilläggsisolering - Isolering med lösull Sprutab har verkat i över 20 år och är idag ett av de marknadsledande företagen på lösullsisolering i Uppland och Södermanland. Våra kunder finns bland byggföretag, stora fastighetsägare och enskilda småhusägare. Vi arbetar med de flesta material, allt ifrån mineralull till cellulosa. Det material vi använder för tilläggsisolering ska alltid vara bäst lämpat för ändamålet. Vårt arbete kännetecknas av kvalité- och miljömedvetenhet och vi har långa och nära kundrelationer vilket bevisas när de kunder vi gjort jobb åt väljer att återkomma när det är dags igen. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor om isolering med lösull.

Trätrappa för alla smaker!

Anlita "Nya Snickerifabriken i Jättendal" för din trätrappa! Vi bygger trappor i exempelvis ek, björk och furu. Vi har jobbat med trätrappor sedan mitten av 60-talet. Om du söker en trätrappa kan du lita på vår kompetens och erfarenhet i området. Utöver trappor tillverkar vi också bland annat trappräcke, ledstänger och handledare.

Ställbara sängar - bekvämt när du läser och tittar på TV

Beddo.se erbjuder inredning för alla åldrar. Ställbara sängar som lätt kan byggas om i takt med att t.ex. barnen växer. Du slipper alltså köpa nya sängar hela uppväxten. Du hittar bra och sköna bäddmadrasser Vi skickar alla våra produkter skickas fraktfritt och även fri retur!

Köp garageportar på Bygglagret.se

Garageportarna som du kan handla hos Bygglagret är av modellerna slagportar och takskjutportar. Vi säljer bara garageportar från välkända varumärken, och vi har över 25 år inom området. Så hos oss kan du känna dig trygg när du handlar och du får garanterat en produkt av hög kvalitet.

Härdat glas hos Ängby Glasmästeri i Stockholm!

Ängby Glasmästeri och Ramaffär AB har härdat glas som bland annat kan användas till bastuglas och i badrumsinredning. Vi har gedigen kunskap och vår erfarenhet i branschen sträcker sig ända till 1931. Härdat glas har många fördelar mot vanligt glas. Det är till exempel mer tåligt och användning av det minskar också personskaderisken vid sprucket glas. Detta då härdat glas spricker i små bitar istället för långa vassa skärvor. Vi kan också utföra tjänster med bland annat glasräcke och duschhörna. Välkommen!
Glasmästeri Stockholm - Ängby, Duschhörna för ditt hem, Nytt glasräcke? Vi hjälper dig!

Vi hjälper dig att putsa och laga din skorsten

Skorstenshantverkaren i Sverige AB (SHISAB) kan hjälpa dig med bland annat skorstensbesiktning och sotning. Om du behöver laga din skorsten har vi kompetensen att göra det. Vi har lång erfarenhet i branschen och stor kunskap när det kommer till att hantera skorstenar och spisar. Titta in på vår webbplats för mer information om vad vi kan erbjuda dig!

Effektiv högtryckskompressor från Ergofast

Max högtryckskompressor utgör det bästa vi har i 20 barssystemet. En högeffektiv produkt med kompakt och snygg design. Denna högtryckskompressor även multifunktionell med luftuttag för både 8 och 20 bar. Högtryckskompressorn har flera lägen, normalläge och powerläge och omställning mellan normal och tystgående läge.
Spikpistol från Ergofast, Gipsskruvdragare för den proffsige byggaren, Armeringsklipp av hög kvalité från Ergofast

Prisvärda och ljuvligt doftande sommarblommor

Tönnersjö Trädgård erbjuder ljuvligt doftande sommarblommor till konkurrenskraftiga priser. Tönnersjö är det självklara valet för både privat- och företagskunder som letar efter vackra sommarblommor till festen! Vi erbjuder även kunskap i hur man själv planterar och underhåller sommarblommor.

Stilren vedpanna

Stilrena heta kaminer och vedpannor hittar du hos oss på Baxi. Vi har allt för varje smak, både vattenburen värme och varmluft. De är tysta, miljövänliga, snygga, och värmer upp ditt hem effektivt till en mycket låg kostnad. Sätt dig ner framför kaminen och njut av värmen och estetiken.

Vaktmästarservice i Göteborg

Service Entreprenören är ett serviceföretag inom de flesta praktiska göromålen för hemmet, fastigheten eller företaget i Göteborg. De ser till att allt fungerar så som: Allmän tillsyn och kontroll, Byte av lampor och säkringar i gemensamma utrymmen, Kontroll, drift och skötsel av värmesystem och ventilation, Fixar stopp i avlopp samt mycket mer. Jourservice finns alla tider, alla dagar om hela året. Varmt välkomna!

Golvsockel & golvplattor

Vi kan erbjuda golvplattor och golvsockel att komplettera med till delar av vårt terrazzosortiment. Där trappor, golvplattor och golvsockel önskas av samma sort bör minsta beställningskvantitet enligt nedan beaktas. Forssellstrappans utmaning är att hela tiden ta nya steg, för att kunna erbjuda produkter till konkurrenskraftiga priser. Vår affärsidé är att förse byggmarknaden i hela landet med förtillverkade betongtrappor, vilplan och trapplan.

Köp dina fönster i Skåne

Vi på Isolerglas har fönster av högsta kvalité och utför fönsterbyte i Skåne. Det lönar sig att byta till fönster från oss då du spar på energikostnaderna. När du byter fönster med oss har du givetvis möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Vi vill ha nöjda kunder, därför utför vi bytet av fönster snabbt och smidigt, och du kan räkna med ett bra resultat. När du tänker fönster, tänk Isolerglas!

Värmebutiken i Hudiksvall - Vi har din nya kamin!

Harmångers Plåt utanför Hudiksvall utför arbeten som byggnadsplåtslageri, taksäkerhet och rökrör. Vi har en modern och kvalitativ maskinpark som är välanpassad för alla typer av arbeten med plåt.
vedspis & braskaminer i Hudiksvall och Sundsvall

Braskamin - Gjutjärnskamin | Kaminer Online

Kaminhuset säljer braskaminer och gjutjärnskaminer både online och i butiken i Nälden. Nu är det enkelt att sitta hemma se vilken braskamin eller gjutjärnskamin passar in i ert hem. Köp kaminer online - vi har kaminer som passar alla rum och hem, med och utan skorsten!

Ekstrands ytterdörrar - för framtiden och miljön

Vid valet av ytterdörr är det viktigt att tänka på långvarighet, design och miljö. Ekstrands dörrar möter dessa kriterier med ytterdörrar som håller en livstid, ser bra ut även efter 50 år, och är ett rekommenderat miljöval. Våra ytterdörrar skiljer sig från majoriteten av det som finns på marknaden idag och borgar för en god investering för ditt hus och framtiden. Våra innerdörrar och fönster håller samma höga standard.
Våra innerdörrar, Energismarta fönster

Brandskydd & Brandtätningar i Gävle

Prefire Brandskydd ger till ett säkert skydd mot brand. Vi har brandtätningar, kabelbrandskydd och hjälper dig att brandskydda ditt hus eller fastighet.

Skaffa ditt egna spabad eller utespa hos Poolteam

Har du alltid drömt om ett eget spabad, kanske till och med ett utespa för härliga varma stunder även mitt i vintern? Sluta drömma, kom in och kika på våra modeller av spabad och utespa - vi har både en mängd olika, högkvalitativa modeller och hjälper dig även med tips kring ditt val.

Skaffa ett inglasat uterum hos BT Fönsterteknik

Vi hjälper dig att välja ett inglasat uterum som passar just dig! Vi har flera olika modeller och glas att välja på. Besök vårt showroom eller se från webbsida för mer inoformation om vad vi har att erbjuda.

Garageportar i Borgholm

GarageXperten i Borgholm monterar garageportar på såväl äldre som nybyggda garage. Kanske önskar du en enklare port, en port med slät yta eller ren form. Eller önskar du någonting mer exklusivt, någonting mera arbetat, kanske med träfinish. Allting är möjligt. Vårt eget varumärke ”GarageXperten” är en dansktillverkad med otroligt fin finish och oöverträffad kvalitet på garageportar. Den levereras normalt med portautomatik och två fjärrkontroller. Vi erbjuder service på alla förekommande garageportar på marknaden.

Isolera din källare för att undvika fukt

Om du har problem med fukt bör du isolera din källare. Vi har det bästa fuktskyddet för din källare. En källare som inte är isolerad kan få fuktskador. Dessa fuktskador kan leda till hälsoproblem som i det långa loppen kan vara livshotande. Kontakta oss redan idag så isolerar vi din källare och tryggar ditt hem!
Fuktspärrteknik dränerar källaren, Radon i hus - Låt Fuktspärrteknik hjälpa dig!, Radon ventilation - Fuktspärrteknik

Grävarbete och dränering i Bromma

Önskar ni dränering i Bromma? Då kan vi på Norrtälje Schakt hjälpa dig med det! Vi finns i Norrtälje men är också verksam i Bromma. Arbeten som vi utför är markarbete, grävning, dränering, avloppsarbeten, husgrunder och mycket mer. När vi utför dränering gör vi till mestadels omdränering och grundisolering av villor, därför kan vi stolt säga att vi är proffs på dränering! Kontakta oss i Bromma för kostnadsfri offert och för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Skyddssko | Skyddsskor och skyddsshandskar hos oss på Ejendals

Skyddsskor och skyddshandskar, vi har skyddskonceptet som erbjuder trygghet och säkerhet. Målet är att minska olyckor, sänka kostnader på lång sikt och öka närvaron på din arbetsplats. En skyddssko som både är ergonomisk och skyddar dina fötter. Ta hand om dig, det förtjänar du! Kontakta oss idag så svarar vi på dina frågor! Välkomna!
Arbetsskor som skyddar i ur och skur | Ejendals

Erfaren hantverkare i Stockholm

Parkettsspecialisten Bygg & Inredning AB erbjuder dig som kund en helhetslösning inom bygg-och hantverkstjänster. Företagets verksamhetsområde är främst Stockholmstrakten, men man utför även arbeten utanför Stockholm. Samtliga av företagets medarbetare är flexibla och noggranna, allt för att du som kund verkligen ska bli 110 % med det genomförda arbetet. Kontakta oss för mera information om vad vi kan erbjuda till just dig, eller besök vår hemsida!

Hos oss kan du hitta alla nyheter inom inredning, Josephssons Glas & Porslin AB

Vi tillhandahåller kommande trender och dagens trender inom glas och porslin, med flera olika smaker från olika designers. För hitta våra nyheter inom inredning kan man antingen kika in i butiken eller enkelt klicka er vidare till vår hemsida, vi uppdaterar ständigt vårt sortiment! Sedan starten 1988 har vi alltid haft dagens och dåtidens nyheter inom glas & porslin, med flera olika positiva referenser. Josephssons Glas & Porslin hoppas att vi kan fånga ditt intresse!

vi hjälper er med rivning av byggnader i Umeå

Bergs Entreprenad AB i Umeå hjälper företag som privatpersoner med rivning. Vi river och ser till att allt avfall transporteras bort och att miljön skyddas under själva rivningsprocessen. Våra maskiner är miljöanpassade och vi ser till helheten. Vårt mål är att det ska vara rent och snyggt före, under och efter rivningen där vi även ser till att miljöfarligt material tas om hand på bästa sätt.

Bygg en takterass till din vindsvåning

Bor du i en vindsvåning? Låt ditt fönster bli din ytterdörr och öka bostadsytan med en takterass från Velux. Med en takterass kan du göra det mesta av ditt outnyttjade takutrymme utan att du kompromissar med bostadsytan på din vindsvåning. Denna enastående lösning ger en direkt öppning mot yttervärlden och gör att du kan njuta av solljuset.
Köp persienner till takfönster från VELUX

Trädfällning & stubbfräsning i Norrtälje

Vi är ett familjeföretag som är beredd att hjälpa till med trädfällning & stubbfräsning i Norrtälje. Vi har en outstanding service som är personlig och trevlig. Med hjälp av våran erfarenhet och professionalitet kan vi erbjuda hjälp utefter era önskemål. Hos oss på Trädfällning och stubbfräsning vill vi värna om ert tycke och ser gärna att ni kommer med eran feedback! Klicka er gärna vidare till våran hemsida, där kan du hitta mer information kring våra tjänster!

Nyheter