Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Tak & Golv

Geocacher.se / Husinredning & bygg / Tak & Golv /
Takrenovering & takläggare - Icopal Entreprenead

Icopal Entreprenad AB är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Vårt arbetsområde är Södra Sverige. Var affärsidé är: "Att vara en av de ledande aktörerna inom området att skydda byggnaders klimatskärm. Verksamheten ska omfatta tätskikt och lösullsentreprenader. Uppdragen ska utföras med kundernas fulla förtroende och med en lönsamhet som bidrar till företagets utveckling och fortlevnad."

Golvläggare specialiserad på parkett

Parkettspecialisten är en golvläggare i Stockholm, specialiserad på parkett och parkettgolv. Om parkettläggning är något du inte gärna gör själv, så kan det kännas tryggt att vända sig till någon som är specialiserad på alla typer av parkettgolv. Vi utför även golvslipning och renovering, så har du ett större projekt på gång kan du vända dig till en hantverkare i Stockholm och få allting gjort på en gång!

Fina kelimmattor från Marocko

Marocko Bazar är ett företag som inriktar sig på marockansk inredning som t.ex. kelimmattor, kakel, bord, lampor och mycket mer. Du kan köpa våra produkter via postorder på vår hemsida eller direkt i vår butik som ligger i stadsdelen Skanstull i Stockholm. Här kan du se och känna på alla våra produkter.

brett sortiment av kakel och klinker

Vi har ett brett sortiment av kakel och klinker. Vi importerar från ledande tillverkare globalt.

Kunniga takläggare i Stockholm

JF Tak & Fastighetsservice AB har kunniga takläggare i Stockholm. Vi har över 30 år av kunskap inom takläggning, takmålning, taksäkerhet och takrenovering. Hos oss får du bra service och bra kvalité. Har du övriga frågor eller vill ha en gratis offert eller besiktning är du välkommen att kontakta oss på JF Tak. För mer information titta in på www.jftak.se/kontakta-oss/.
Takrenovering i stor-Stockholm, Över 30 års erfarenhet av takmålning

För installation av el-golvvärme och golvvärmesystem

Plastelektro Värmesystem AB säljer golvvärme och golvvärmesystem för alla typer av golv. Värmegolv, värmekabel passande laminatgolv, trägolv med mera. Även elradiatorer och värmelister för inbyggnad i golv. Gör din offerförfrågan direkt via hemsida. EP Värmegolv är ett norskutvecklat system för framtidens krav på riktig uppvärmning med hög prioritet på människans behov, säkerhet och energiekonomi. Välkommen in på vår hemsida för att se vad vi har att erbjuda dig.

Tak i Malmö - Takmontage AB

Takmontage AB är din leverantör av tak i Malmö och Skåne. Vi jobbar med flera olika taksystem och är omsorgsfulla och noggranna i vårt arbete. För oss är taket en mycket viktig del av huset och vi kan erbjuda dig exakt det tak som du vill ha. Kontakta oss om du vill ha mer information om vad vi kan erbjuda just dig!

Sockelskruv för invändigt bruk. Grabber AB

Grabber AB har ett stort sortiment av skruvar i olika former. Här hittar du bland annat spånskruv, golvskruv och sockelskruv. Sockelskruven är exempelvis lämplig när man ska fästa trä mot plåt. Spånskiveskruv är perfekt för trä mot trä. Läs mer på webbplatsen!
Bits - Länken mellan skruven & skruvdragaren, PWS och PTS från Grabber, Plåtskruv - Grabber

Slitstarkt trägolv i Stockholm!

Tycker barnen och ungdomarna att golvet i gymnastiksalen är i dåligt skick? Behöv kommunens idrottshaller reparera eller lägga nytt golv? Har du tänkt på hur ditt golv i din lokal ser ut? Om du behöver hjälp kontaktar du Berteco i Stockholm, de är experter på golv som trägolv, gummigolv, sportgolv och gymgolv. De kan lägga helt nytt och i några fall även reparera befintligt golv. Trägolvet går att få med linjemarkering. Kontakta Berteco när du behöver nytt golv för din lokal, de löser det mesta!
Bäst på golv i Stockholm, Berteco!, Lägg nytt gymgolv med Berteco, Nytt sportgolv i Stockholm med Berteco

Betongslipning på fogfria golv

Vi levererar ett stort urval av slitstarka golvbeläggningar, Hos oss går kreativitet och innovation hand i hand för att leverera förstklassiga golvbeläggningar. Vi är företaget med sitt säte i Laholm och erfarenheter från arbeten i Hela Sverige. När det kommer till att lägga golv och betonggolv är det få som har samma branscherfarenhet som oss, allt från betongslipning till fogfria golv. Kontakta oss för mer information!

Fasadtvätt i Göteborg

Anlitar du oss på Göteborgs tak och fasadtvätt får du en proffsig och miljövänlig rengöring av tak och fasad. Vi arbetar aktivt med vårt miljötänk och använder skonsamma metoder och rengöringsmedel. Förutom tak och fasad kan du även anlita oss för tvätt av staket, altan, gångplattor eller klottersanering. Kontakta oss så berättar vi mer!

Taksteg, takstege & glidskydd för din taksäkerhet

Fastighetsägare är ansvariga för att det finns taksäkerhet och att det underhålls. Se till att vara trygg när du arbetar på taket. Hos Skorstensskyddaren hittar du produkter som taksteg, takstege och glidskydd för din absoluta taksäkerhet. Våra produkter är från kända leverantörer som Weland Stål, Lindab och CW Lundberg. Läs mer på vår webbplats, välkommen!

Golvslipning i Stockholm och Malmö - Ångtvättbilen

Ångtvättbilen är Norden marknadsledande företag inom golvvård och betongslipning. Vi utför mattvätt, behandlar oljade trägolv, golvvård / bona golv (alla typer av golv), golvrengöring & möbeltvätt. Ångtvättbilen arbetar med kostnadsfria golvbesiktningar och när det gäller betongslipning/ HTC Superfloor, så arbetar vi med provytor, (ej kostnadsfritt) så att vi och kunden kan se hur resultatet blir med tänkt behandling.
Golvslipning i Stockholm

Golvslipning i Göteborg och Kungsbacka

Golvpartner i Göteborg jobbar med golvslipning i området i och runt Göteborg och Kungsbacka. Golvslipning är fota ett måste om du skall lägga nytt golv eller slipa ner ett befintligt trägolv som blivit skadat och har rätt tjocklek för att slipas. Ett problem när du slipar golv är att hemmet/lokalen kan bli dammfylld och därefter tar det lång tid att städa upp i alla skrymslen dit dammet letar sig. Golvpartner erbjuder därför dammfri golvslipning.

Vi tar bort mossa på taket

Har det börjat växa mossa på taket och detta har lett till att det regna in på övervåningen och du behöver åtgärda detta. Ch Takmetoder AB arbetar med tak vård och hjälper dig med mossa på taket genom att rengöra taket och måla om taket. Innan du börjar byta tak kan det vara värt att kontakta oss vi kan åtgärda många fel till en bråkdel av tågbytes pris. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om oss och alla våra tjänster!

Funderar ni på golvmålning? | Pfeil Entreprenader

Funderar ni på golvmålning? Med golvmålning från Pfeil Entreprenader kan man få en kulörsatt golvmålning som inte bara blir miljövänligt och lättstädat utan också estetiskt. Golvmålning ger ett representativt intryck för personal, kunder och besökare. Pfeil Entreprenad slipar och behandlar golvet samt utför golvmålning till mycket låg kostnad.

Golvläggare med precision & känsla i Täby & Danderyd

Behöver du hjälp att lägga nytt golv? Underlaget har i 30 år bytt golv åt nöjda kunder i Täby & Danderyd, vi hjälper till hela vägen från rådgivning till slutresultat och hjälper både företag och privatpersoner. När det kommer till rådgivning väljer vi alltid ut det golv som passar just den lokalen bäst och kan erbjuda ett stort sortiment av olika varianter, allt från enklare modeller till exklusiva skeppsgolv och fiskbensparkett. Hör av dig till oss idag för kostnadsfri offert.

Golv från Bröderna Thunströms måleri i Falun!

Funderar du som bor i Falun eller Borlänge på att lägga nytt golv? Anlita Bröderna Thunströms måleri! Vi kan allt från måleri och tapetsering till att lägga golv. Våra kunniga golvläggare hjälper er välja rätt golv och kommer sen hem till er och hjälper er att lägga golvet. Så hör av dig till oss på Bröderna Thunströms måleri så hjälper vi er lägga ert golv – smidigt och med bra kvalité! Ni är även varmt välkomna att klicka er in på vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster.
Golvläggning i Borlänge - Bröderna Thunströms måleri, Målning i Borlänge & Falun – Bröderna Thunströms måleri, Tapetsering i Borlänge – Bröderna Thunströms måleri

Söker du takläggare i Falun? – JariGör tak & plåt!

Skickliga takläggare i Falun finns hos oss på JariGör tak & plåt! Våra takläggare arbetar alltid noggrant och säkert för att jobbet ska bli bra gjort och hålla länge men vi lägger samtidigt stor vikt vid att hålla utsatt tid. Vi arbetar med kunden i centrum för att ni ska kunna känna er nöjda. Så om du som bor i Falun med omnejd söker skickliga takläggare – tveka inte att kontakta JariGör tak & plåt redan idag. Besök gärna vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster!

Flyttspackling är den populäraste metoden för golv

När ni planerar ett större byggprojekt så är flytspackling ett alternativ ni absolut ska överväga! Flytspackling är en metod som används för större ytor för att få ett slätt och hållbart golv. Metoden är bland annat populär för offentliga ytor så som skolor, större butiker, m.m. G.H. Sydgolv är ett av företagen som har specialiserat sig på just flytspackling av golv. Framför allt handlar det om nybyggda lokaler, men det går även att använda metoden för renoveringar. Kontakta dem för att få veta mer kring hur arbetet går till.

Nyheter