Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om VVS & El

Geocacher.se / Husinredning & bygg / VVS & El /
Vedpannor från Viadrus

Lindquist Heating AB ett famliljeföretag i Borås tillhandahar och säljer värmepannor. Har ett sortiment av värmepanna från en tjeckisk agentur värmepanna-tillverkare vid namn Viadrus. Värmepannan är gjord av gjutgods som garanterar hög livslängd. De flesta av våra värmepannor är i grundutförande vedpannor, men möjlighet att göra om de till pelletspannor med pelletsbrännare finns med vår tillsats, roslagsbrännaren. Fler och fler upptäcker fördelarna med vedeldning. Framför allt då en vedpanna av gjutjärn har en livslängd som oftast är 50 år eller mer. Låga priser och hög kvalité gör att företaget är marknadsledande på vedpannor av gjutjärn.

Spirare - Luftrenare för kontor, skolor med mera

Luftrenare av högsta kvalité. Det skall passa alla plånböcker och smaker. Produktutbudet är stort och omfattar luftrenare för användning inom hem, kontor, skolor, förskolor, väntrum, hotellrum, äldreboende, allergimottagningar och sjukhusmottagningar. Välkommen till Spirare

Elektriker i Norrköping med lång erfarenhet

Vångstens Elektriska i Norrköping har erfarna elektriker som kan hjälpa dig med flera typer av tjänster inom el, exempelvis Elservice, elinstallation och felsökning. Vångstens Elektriska är en elfirma med kompetens och service och där deras elektriker alltid sätter kunden i centrum.

Lännersta El i Nacka hjälper dig med elektriska installationer

Vi på Lännersta El i Nacka hjälper dig gärna med olika typer av elektriska installationer. Vi utför bland annat projektering av elanläggningar i samband med om- och tillbyggnad. Vi hjälper dig att spara energi genom att installera modern LED-belysning. Vi kan även hjälpa dig att felsöka din elanläggning eller elsäkra ditt hem. Vi skräddarsyr lösningar för varje specifik kunds behov och önskemål. Välkommen!
Elektriker i Nacka - Lännersta El

Prisvärda värmeverk

Är du i behov av någon som kan Värmeverk? Då är Mekano i Malung företaget för dig! De har mångårig erfarenhet av VVS-installationer och har valt att specialisera sig på just värmeverk. Prisvärt, tidseffektivt och kvalitativt. Prova du också!
Prisvärd panncentral hos Mekano, I behov av en praktisk flisficka?, Prisvärda flisförråd från Mekano i Malung!

Elinstallationer i Boden, Luleå & Piteå

El & Styr Fs AB är ett väl sammansvetsat elföretag i som är verksamt i Boden, Luleå & Piteå. Du kan anlita dem för elinstallationer - nyinstallationer, service och reparationer. Bland kunderna finns såväl privatpersoner som industrier och företag. De åtar sig helentreprenad för t.ex kontorsmiljöer och hotell, komplett med belysning, data och nätverk.

Värmepumpar i Ängelgholm

Behov av en värmepump i Ängelholm? Vancos levererar prisvärda värmepumpar från bl.a. Panasonic och Vivax. Med värmepump sparar du upp till 50% av uppvärmningskostnaderna gentemot direktverkande el vilket betyder mindre elräkningar. Effektivt luftfiltrering vilket medför renare inomhusluft och sparar även på naturen.

Golvvärme från Strinlunds el i Östersund

Vi på Strindlunds El i Östersund installerar golvvärme åt dig. Golvvärme kan vara skönt att ha speciellt under den kallare perioden av året då golven oftast blir kalla. Det fungerar även som uppvärmning, men man bör inte ha det som den primära källan till värme i huset, golvvärme ger dock en mysig känsla och du slipper raggsockorna. Förutom golvvärme gör våra elektriker även andra elinstallationer som larmanläggningar och brandlarm.

Slangupprullare från Alcon!

En slangupprullare från oss på Alcon gör din dag enklare och säkrare. Få koll på alla långa sladdar med en ordentlig slangupprullare! Det kan även ge dina sladdar en längre livstid, och slita mindre på dem! En bra slangupprullare gör även att säkerhetsrisken på arbetsplatsen minskar och man slipper risken för arbetsplatsolyckor! Vi har ett stort utbud av bra slangupprullare, så kontakta oss för mer info!
Städmaskiner, Sopmaskin, Klädseltvätt, Ångtvättar

Vedpannor från Hitek Norden

Vi på Hitek Norden säljer vedpannor som är perfekta att använda såväl hemma som på företaget. Våra vedpannor håller hög kvalitet till relativt låga priser! Vi har vedpannor från märken som Viadrus, Hefaistos och Modratherm. Alla är experter inom branschen och har produkter som har lång livstid! Kontakta oss eller besök hemsidan för mer info.

Hjälp med elinstallationer i Uppsala

Arbete med elinstallationer skall utföras av en certifierad elektriker. Att göra det själv medför risk för skada på person och framöver på egendom. Anlita alltid en fackman! Bor du i Uppsala kan du vända dig till Eljouren som är tillgängliga för elinstallationer dygnet runt året om.

Värmepumpar i Landskrona | Värmeteamet i Skåne

Värmeteamet i Landskrona kan allt med värmepumpar! Vi utför försäljning, service och installation av värmepumpar och olika tjänster inom VVS. Värmepumpar som vi har är av olika modeller och fabrikat från kända varumärken, allt för att uppnå bästa resultat. Värmeteamet är verksam i Skåne främst Helsingborg, Landskrona, Eslöv och Ängelholm men även andra ställen vid önskemål.

Akut avloppsrensning? Hitta rörmokare i Malmö, Lund, Trelleborg

Behov av avloppsrensning kan ske när som helst på dygnet. Var får du tag på en rörmokare som kan hjälpa dig? Avloppsexperten i Skåne har rörmokare på jour dygnet runt året runt och arbetar i hela Skåne men primärt i städerna Malmö, Trelleborg och Lund. Får du stopp eller läcka kan du direkt kontakta dem på deras jourtelefon som du hittar på deras hemsida.

Kan allt inom VVS i Umeå

Kom till Husum Rör i Umeå för hjälp inom VVS! Husum Rör är ett VVS-företag i Umeå kommun med policy att alltid sätta kunden i fokus och vara lyhörda till deras förväntningar. Vi har inriktat oss på att leverera smarta lösningar till fastighetsägare runt om i Umeå. Vi arbetar med alla sorters VVS-arbeten och är återförsäljare för Thermia värmepumpar och har jobbat länge med deras kvalitetsprodukter. Kontakta oss för mer information om vilka VVS-arbeten vi kan hjälpa dig med i Umeå.

Värmepumpar Rättvik och Mora

Lindkvist Rör AB är ett VVS företag med lång kunskaper inom allt från VVS till Värmepumpar. Vi kan hjälpa er med allt från service och installation av värmepumpar till avloppsrensningar Vi på Lindkvist Rör AB har ansvarsförsäkring och är certifierade för de tjänster vi utför. Välkommen in på vår hemsida och läs mer om våra tjänster.

Innan du installerar nytt kök i ljungby!

Behöver du kolla igenom ditt VVS för att du ska installera nytt kök eller kanske badrum i huset? Då kan vi på Rör Center i Ljungby AB hjälpa er med allt från installation av nya kök till kontrollering av er VVS system i huset så att ni inte får oväntade problem genom att nått vatten rör spricker. Välkommen in till vår hemsida och läs mer om oss och alla våra tjänster som vi erbjuder!

Anlita Hyllinge Rörcomfort för installation av värmepumpar i Helsingborg

Behöver du hjälp med att installera värmepumpar? Då ska du anlita Hyllinge Rörcomfort i Helsingborg. Hyllinge Rörcomfort kan allt inom värmepumpar och kan erbjuda dig den bästa värmepump anpassat efter ditt hem. Vid köp av värmepumpar hos Hyllinge Rörcomfort i Helsingborg erbjuds installation och service. Passa på!
Anlita Hyllinge Rörcomfort för rörläggare i Helsingborg, Anlita Hyllinge Rörcomfort för tjänster inom VVS i Helsingborg

Bättre ventilation i Stockholm!

Känner du att det behövs bättre ventilation? Då ska du anlita Klimatkonsult i Stockholm! Klimatkonsult i Stockholm har länge jobbat med ventilation och kan enkelt erbjuda hem, företag och fastigheter helhetslösningar för bättre ventilation. Klimatkonsult i Stockholm anser att bra ventilation är viktigt för bra hälsa, därför bör alla investera i bra ventilation. Förutom ventilation erbjuder Klimatkonsult i Stockholm också luftkonditionering, värmepumpar och mycket mer. Är du osäker på vilken typ av ventilation du ska ha är du alltid välkommen att kontakta Klimatkonsult för frågor och funderingar.
Anlita oss för bättre luftkonditionering i Stockholm!, Anlita oss för bättre värmepumpar i Stockholm!

Björklunds rör - badrumsinredning & vvs Arvika

Välkommen till Björklunds rör i Arvika! Vi har flera års erfarenhet i branschen och kan hjälpa er med vvs så att allt går rätt till och blir klart i tid t.ex. i samband med en badrumsrenovering. Så kontakta oss på Björklunds rör i Arvika redan idag - vi kan badrumsinredning och vvs! Ni är även varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information!

Duktiga elektriker i Halmstad som kan renoveringar

Planerar ni husbygge i Halmstad? Då är det LM:s elektriska ni ska kontakta för elarbetet! På LM:s elektriska arbetar nämligen flera duktiga elektriker som har stor erfarenhet av nybyggnation och renovering. Gammal och sliten elektronik är en stor brandfara, speciellt för äldre hus byggda i trä. Ni bör därför kontakta en elektriker så fort ni märker av sladdar som är slitna, lösa, eller på annat sätt ser ut att behöva bytas.

Bred kunskap inom VVS – Värmebolaget i Hudiksvall

VVS är ett område som sträcker sig mycket brett, allt från rörläckor och renoveringar till installation av värmepumpar. Det är därför viktigt att du anlitar rätt hantverkare för rätt arbete, med kunskap inom just det område inom VVS som du behöver hjälp med. Hos Värmebolaget i Hudiksvall hittar du en bred kunskap inom VVS. Med deras hjälp kan du vara trygg i att arbetet utförs av högsta kvalité. Du kan läsa mer om dem och kontakta dem via deras hemsida!

Nyheter