Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Städning

Geocacher.se / Husinredning & bygg / Städning /
Dammsugare från Allaway

Allaway har centralenheter för alla behov. PM- och BA serierna är de klassiska villamodellerna som kompletteras av DV30 en enklare modell för det mindre huset. Manta seriens centralenheter är avsedda för större miljöer som hotell, skolor, äldreboenden och andra offentliga miljöer. Nu finns även en modell Allaway Duo för lägenheter som kan installeras i ett skåp. Hitta centraldammsugare - för villor, radhus och lägenheter hos oss!
Städutrustning

Fönsterputs i Ulricehamn | Procon Fastighetstjänst

Procon fastighetstjänst är ett mångsidigt företag som erbjuder en rad olika städuppdrag som exempelvis fönsterputs, hem- och kontorsstädning. Du ska kunna lita på att vi alltid lämnar ett resultat med kvalitet och du ska känna dig trygg med att anlita oss. Behöver du hjälp med fönsterputs så hör av dig så berättar vi mer om våra tjänster.

Din städfirma i Umeå! | Umiren Städ AB

Umiren Städ AB är en städfirma i Umeå som tar hand om det mesta inom städning. Vi kan putsa dina fönster, städa hos dig veckovis eller hjälpa till med flyttstädningen. Med våra tjänster kan du känna dig trygg då vi utgår från en detaljerad arbetsbeskrivning som vi följer som skall vara anpassad utefter dina behov. Söker du en städfirma som du kan lita på, kontakta oss!

Hemstädning i Stockholm

Letar du efter hemstädning i Stockholm? Mellansvenska Städ AB är experter sedan 1957 och gör det enkelt för dig. Mellansvenska Städ är det äldsta och största familjeföretaget inom städbranschen. Deras långa erfarenhet av hemstädning gör dem till ett tryggt och säkert val när du behöver en hjälpande hand med allt inom städning.

Städ i Norrköping

Greens städ i Norrköping hjälper er med alla era städbehov. Utnyttja RUT- avdraget och få tillbaka på 50% på arbetskostnaden. Ring för prisförslag eller offert.

Klottersanering i Stockholm

På Miljötekniska Entreprenad hjälper vi dig att på ett smidigt och miljövänligt sätt ta bort klotter på flera olika material. Vi utför klottersanering över hela Stockholm. Kontakta oss för mer information!

Flyttstädning i Umeå | Britts Städ & Hemservice

Bor du i Umeå och behöver hjälp med flyttstädning? Britts Städ & Hemservice hjälper dig gärna med det! Vi finns i Umeå, Östersund och Sundsvall så befinner du dig i någon av dessa städer är du välkommen att höra av dig till oss. Vid flyttstädning ser vi till att köket, sovrummen, badrummet, övrig boyta och utrymmen städas från tak till golv. Om du vill kan vi även hjälpa dig med att flytta dina saker om önskemål finns. Skulle det vara så att du inte blir nöjd med vårt arbete kan du utnyttja vår kvalitetsgaranti, vilket innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med, självklart utan kostnad.

Boka flyttstädning enkelt online för området Västerås

Visst ska det vara kul att flytta? Vi hjälper dig att göra flytten smidigt och enkelt. Genom att boka flyttstädning online och direkt få ett fast pris för utförandet slipper du att senare mötas av obehagliga extra avgifter. Du kan nu när som helst på dygnet boka flyttstädning i Västerås området. Du får all information online och kan boka in dag och tid. Vi erbjuder en trygg flyttstädning, med nöjd kund garanti, lägsta pris garanti och fasta priser. Vi har givetvis ansvarsförsäkring, F-skattesedel och är verksamma på flera orter i Sverige - allt för att vara lättillgängliga för våra kunder.

Älvis Städ flyttstädning i Umeå

Älvis Städ är en städfirma som utför billiga städningar med förmånlig garanti i Umeå. Om du är osäker på om det här med att anlita en städfirma är något för dig ger vi dig några starka skäl som vi tror ska övertyga dig. Du sparar tid och energi på att anlita oss. Vi på Älvis Städ i Umeå anser att det ofta är stressigt med flyttstädning och det är mycket man ska tänka på. Det ska packas, planeras och städas. Du kanske inte hinner med allt du vill göra. Om du anlitar oss på Älvis Städ kan vi avlasta dig med åtminstone en del av flyttningen och flyttstädningen.
Älvis Städ hemstädning i Umeå, Älvis Städ fönsterputsning i Umeå, Älvis Städfirma i Umeå

Anlita Backens fönsterputsning i Umeå

Behöver du hjälp med fönsterputsning? Då ska du anlita Backens städföretag i Umeå. Backens städföretag utför fönsterputsning till både privatpersoner och företag. Fönsterputsning utförs på alla fönster och i enligt överenskommelse med kund. Kontakta oss så berättar vi mer.

Carina Städ – vi fixar allt inom städ i Uppsala

Behöver du hjälp med hemstädning eller behöver ditt företag hjälp med kontorsstäd? Då ska ni anlita Carina Städ i Uppsala. Carina Städ vänder sig till privatpersoner och företag som behöver hjälp med städ. Carina Städ fokuserar sig på hög service och nöjda kunder – vi gör allt för att motsvara dina förväntningar. Kontakta oss så berättar vi mer.
Carina Städ – vi fixar allt inom städservice i Uppsala

Anlita Hemilia flyttstädning i Uppsala

Dags att flytta och behöver hjälp med flyttstädning? Då ska du anlita Hemilia flyttstädning i Uppsala. Hemilia vänder sig till privatpersoner och företag och hjälper dig med allt inom flyttstädning, från städning till själva flytten. Det ska vara enkelt att anlita flyttstädning från Hemilia i Uppsala. Kontakta oss så berättar vi mer.

Beställ städvagnar online hos Duo-M

Visste du om att du kan beställa städvagnar online hos Duo-M? Hos Duo-M har du möjlighet att beställa städvagnar och städmaskiner online. Det ska vara enkelt att beställa hos Duo-M och som en av Sveriges största städgrossist så är möjligheterna oändliga. Besök vår hemsida för mer information.

Beställ prisvärda städvagnar hos SMB

Letar du efter städvagnar? Då har du kommit rätt! Hos SMB finns ett brett sortiment av städvagnar för olika ändamål, SMB har något för alla. Alla städvagnar från SMB är av hög kvalitet och som utlovar stor tålighet. Kolla in SMB hemsida för mer information.

Städfirma i Stockholm – Neonia

Neonia är städfirman i Stockholm med över 25 års erfarenhet. Vi är ett städbolag och helhetsleverantör som erbjuder en stor bredd av personliga tjänster med skräddarsydda lösningar. Vi utför allt från hemstädning, trädgårdsskötsel och tvätthjälp till fönsterputsning och flyttstädning. Besök vår sajt för mer info!
Neonia utför trappstädning i Stockholm, Sanering i Stockholm med Neonia

Flyttstädning i Ängelholm, Höganäs och Landskrona

Ska du flytta inom Landskrona, Ängelholm eller Höganäs? Låt oss på Larssons Allstäd hjälpa dig med flyttstädningen! Vi har över 30 års erfarenhet i städbranschen, så när du anlitar oss kan ni vara säkra på att du kommer bli nöjd med arbetet. Bland våra kunder finns såväl mäklare och fastighetsbolag som privatpersoner. Våra priser utgår ifrån storleken på huset eller lägenheten. Du kan se listan på alla våra priser på vår hemsida.

Städning i Varberg & Halmstad – Colléns städservice

Mångas vardag är stressig och man har mycket som man vill hinna med under dagen, det kan därför vara svårt att hitta tid till städning. Vi på Colléns städservice i Varberg och Halmstad hjälper er gärna med städningen så att ni kan frigöra tid till något annat. Vi erbjuder både kontorsstädning för företag och hemstädning hos privatpersoner. Kontakta oss på Colléns städservice i Varberg eller Halmstad redan idag så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för er!

Miljövänlig städning och rengöring från malous

Malous cleaning products är ett dotterbolag till populära Maries puts och städ i Stockholm. Företagets vision är att leverera kvalitativa städ och rengöringsmaterial till privatkunder i hela sverige. Bland sortimentet hittar du städutrustning, rengöringsmedel för badrum, tillbehör och produkter. Allt vi säljer är naturligt, miljövänligt och ekologiskt. Varmt välkommen!
badrent rengöringsmedel för badrum

Nyheter