Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Hantverkare

Geocacher.se / Husinredning & bygg / Hantverkare /
målare & golvläggare - Sandå

Sandå ger dig lite bättre hantverk. Våra skickliga målare, golvläggare och övriga hantverkare tar med stor entusiasm sig an de hantverkstjänster som ni behöver få utförda. I huvudsak utför vi målning av olika slag och vi kan anlitas för exempelvis målning av plåttak och träfasader, trapphusmålning, industrimålning, rostskyddsmålning och dekorationsmålning. Men vi utför även tjänster som tapetsering, fönsterrenovering och golvläggning. Välkommen att kontakta oss om du är i behov av lite bättre hantverk!

Snickare

Så här hjälper BraByggare.se dig att hitta bra snickare. När du vill komma i kontakt med seriösa snickare för det byggprojekt du ska genomföra så behöver du bara fylla i en förfrågan så sköter brabyggare resten. Din förfrågan skickas då ut till anslutna snickare som har sagt att de är intresserade av den här typen av uppdrag. De snickare som är intresserade av projektet hör sen av sig till dig och du väljer vilka du vill gå vidare med. På vår sida hittar du även alla andra typer av hantverkare.

Glasmästeri - bilglas & glasmästare

Samglas består ett femtital glasmästerier från Malmö i söder till Övertorneå i norr. Dessutom är ett tjugotal av dessa glasmästare verksamma i Stockholm där vi har ett av våra mest intensiva områden. Våra glasmästare jobbar med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. Konceptet sprider sig ute i landet och styrkan är att samtliga våra glasmästerier kan erbjuda samma erfarenhet och kunskap inom olika delar av glasarbetet.

Stockholm OVK och Stambyte

Våra ledord kring ventilation OCH OVK är seriositet, service och engagemang. Vi finns till hands sju dagar i veckan under pågående projekt, för att underlätta så mycket som möjligt för er som kund. Välkommen till Frakka i Stockholm

PCB sanering när den är som bäst

Byggtema har under mer än trettio år verkat för att åstadkomma kostnadseffektiva metoder, systemlösningar och bra materialval till rätt pris. Vi på Byggtema erbjuder produkter som idag används av många professionella entreprenörer på marknaden. Men samtidigt tycker vi att det ska vara ekonomiskt lönsamt att underhålla och bo i sin villa. Vi utför pcb fogning, sanering och mycket mer.

Solskydd i Stockholm finns hos LRW Montage

LRW Montage har en stor mäng solskydd i sitt sortiment. Vi har persienner, markiser, balkongskydd, rullgardiner och mycket mer. Vi hjälper självklart till med monteringen och vi utför även reperationer av markiser och persienner. Självklart så ta vi fullt ansvar för vårt arbete och vi har mycket goda referenser.
markistyg stockholm

Borås Markentreprenad utför din dränering!

Ska du dränera din husgrund eller källargrund? Vi utför dräneringar, både för nyproduktion men arbetar också med omdränering. Vid dränering används Isodrän vilket ger ett totalt fuktskydd. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Snickare i Söderköping ? Sternhags Byggservice

Sternhags Byggservice har snickare som utför bygg- och renoveringsarbeten för såväl privata som kommunala fastighetsägare men även för privatpersoner. Vi utför utvändiga panel- och fasadarbeten, bygger altaner och monterar även golvsocklar- och lister. Är du i behov av en snickare så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Hitta entrepartier och allmogedörrar i Stockholm hos oss!

Vi på Rälta Snickeributik AB har entrepartier och allmogedörrar i Stockholm för alla personligheter. Alla produkter är skapade hos oss och vårt företag har över 100 års erfarenhet av specialsnickerier. Vi vill ge våra kunder det lilla extra, entrepartier att vara stolta över. Kunden kommer med önskemål gällande ytbehandling och mått så fixar vi. Tveka inte att kontakta oss!

Vi utför målning av hus | Nora Måleri AB

Nora Måleri AB har många års erfarenhet inom målning av fasader. Vi anpassar oss samt är flexibla utefter kundens önskemål, inga uppdrag är för små för oss! Punktlighet är viktigt för oss och dessutom att jobba med miljövänliga alternativ är något vi strävar efter. Vi utför uppdrag åt allt ifrån privatpersoner till företag och industrier men även bostadsföretag. Anlita oss om du behöver hjälp med målning av ditt hus!

Monteringsarbeten i Stockholm

Mattssons Smides AB utför de flesta monteringsarbeten åt dig som bor i Stockholm. Vi har många års erfarenhet av montering av järnkonstruktioner och smidesprodukter. Välkommen att höra av dig för beställning av monteringsarbete.
Mekanisk verkstad, Smidesprodukter i Stockholm

Vi utför glasarbeten för dig i Stockholm

Hos oss på Bromma Glasmästeri AB erbjuder vi dig tjänster inom glasarbeten. Vi är ett modernt företag som utför uppdrag i Stockholm som både består av traditionella uppdrag men även uppdrag som innebär mer modernare design. Med många års erfarenhet ser vi till att du som kund är nöjd under arbetsprocessen och med slutresultatet. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Långsbyn Måleri AB hjälper dig i Falun

Välkommen till Långsbyn Måleri AB som finns tillgänglig för dig i Falun där vi erbjuder de flesta tjänster inom måleri och tapetsering. Vi utför både uppdrag som gäller arbeten inomhus som utomhus. Du kan lita på att vi jobbar snabbt och smidigt utan att sänka kvalitén på slutresultatet. Kontakta oss för mer information för hur vi kan hjälpa dig.

Målare i Söderhamn

Är du på jakt efter en erfaren och noggrann målare i Söderhamn? Hör av dig till El & Fastighetsservice! El & Fastighetsservice har mångårig erfarenhet och ett gäng kompetenta målare som mer än gärna hjälper dig som kund med ditt projekt, litet som stort. Företaget erbjuder även elektriker och snickare och arbetar med alla vanligt förekommande byggnationsarbeten.

Västerbottens Kakelugnsmakeri - Din murare i Umeå

Är du i behov av en proffsig och erfaren murare i regionen kring Umeå? Hör av dig till Västerbottens Kakelugnsmakeri som erbjuder mångårig erfarenhet och kompetenta murare i Umeå. Företaget vänder sig både mot privat- och företagskunder och garanterar alltid dig som kund ett felfritt utfört arbete. Dessutom bjuds du alltid på en kostnadsfri kvalitetskontroll innan projekten avslutas. Besök hemsidan för mer information!

Renovera din skorsten - skorstenstätning

Vi hjälper dig renovera din skorsten så att den följer alla regler och är eldsäker. Vi kan också hjälpa dig med skorstenstätning för att se till att värmen fördelas effektivt i ditt hus och inte bara försvinner rakt ut. Kontakta oss gärna för mer information och offert!

Fasadrenoveringar i Malmö, Varberg, Göteborg & Karlstad

Fasadputsning Kakel & Klinker AB utför fasadrenoveringar i bland annat Malmö, Varberg, Göteborg & Karlstad. Vår rekryteringsprocess är mycket hård och vi är stolta över att kunna säga att vi endast utför kvalitativa arbeten som håller i många år framåt. Vi lämnar alltid en tioårsgaranti på utförda arbeten eftersom vi vet att våra fasader håller.

Erfaren och prisvärd målare i Halmstad

Här hittar du en erfaren målare i Halmstad med massor av erfarenheter och goda referenser. Kenneth Einarsson´s Måleri jobbar som målare med arbeten både inomhus och utomhus och gör alla arbeten en målare normalt gör, från tapeter till färg. Kunderna är både privatpersoner och företag. Läs mer om företaget på hemsidan där du också hittar kontaktuppgifter.

Beställ bänkskiva i granit hos Bohusläns stenhuggeri i Göteborg

Letar du efter bänkskivor i granit? Då ska du besöka Bohusläns stenhuggeri i Göteborg. Bohusläns stenhuggeri utformar bänkskiva i äkta granit - helt efter ditt önskemål. Kom in till oss med dina mått så utformar vi bänkskiva i granit.

Anlita Rci Trä & Design för badtunnor

Funderar du på att skaffa badtunnor? Då ska du anlita Rci Trä & Design. Hos Rci Trä & Design hittar du unika badtunnor som vi själva byggt. Speciellt med Rci Trä & Design är att du själv kan skicka in önskemål om hur du vill att din badtunna ska se ut. Eller så välja en färdig från färdiga badtunnor – du bestämmer! Besök vår hemsida för mer information om våra badtunnor.

Skorstensrenovering för dig med hus i Stockholm

Skorstenstätaren utför skorstensrenovering i Stockholm med omnejd. De kan utföra skorstensrenovering av alla typer av skorstenar, allt från gamla traditionella skorstenar till nyare moderna modeller. På företagets webbplats går det att läsa mer om alla deras metoder inom skorstensrenovering. Där går även att hitta mer information om själva företaget, och kontaktuppgifter för den som är intresserad av att veta mer!

https://www.infonster.se/

Innovativa Fönster är en komplett fönsterleverantör, vi tar mått, bygger och installerar de flesta typer av fönster hos dig. Självklart får du en gratis offert, dessutom så gör vi ett kostnadsfritt hembesök för att se till att vi kan hjälpa dig få den bästa lösningen. Vi arbetar både med PVC fönster och vanliga glasfönster och är experter på att få till rätt lösning för ditt hus. Vi bygger även uterummsväggar i PVC eller glas, både skjutpartier och fasta väggar.

Unika räcken specialtillverkade av Bjurholms i Umeå

Genom att beställa specialanpassade räcken till din trappa så får du inte bara ett funktionellt tillskott, du får även en unik inredningsdetalj som passar just din stil! Bjurholms Snickeri & Trappor i Umeå tillverkar räcken i trä, metall, eller glas. De hjälper er mäta ut trappan och utrymmet där räcket behövs, och kan även vägleda er i att välja ut det material och den stil som passar bäst.

Nyheter