Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Senaste länkarna om Byggfirmor

Geocacher.se / Husinredning & bygg / Byggfirmor /
Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB är en av Sveriges största rikstäckande bygghandelskedjor. Vi har byggvaruhus från norr till söder. Här finns byggvaror och verktyg för proffs såväl som för hemmafixaren. Oavsett om ni ska byta fönster eller dörrar, byta kakel och klinker i kök eller badrum, eller är i behov av verktyg eller arbetskläder så kan du vara ganska säker på att hitta just de byggvaror som du behöver. Välkommen till Beijer Byggmaterial och alla våra lokala byggvaruhus för att hitta de verktyg och trävaror just du behöver.

Uthyrning av skylift i Gävle | A Contracting AB

A Contracting AB är ett åkeri som erbjuder uthyrning av skylift i Gävle men vi har även flera andra tjänster. Behöver du hjälp med transport, montering av arbetsställningar eller sprängningar så kan du även då kontakta oss. Vi är ett företag med god erfarenhet av åkeri och vi prioriterar att sätta kunden i fokus. Varmt välkommen till oss!

Badrumsrenovering i Bromma hos BTFS!

Byggteamet Fastigheter i Stockholm hjälper både privatpersoner och företag med hela byggprojekt eller mindre punktinsatser. Eftersom BTFS är en totalentreprenad kan de kvalitetssäkra alla de byggprojekt som de styr. De arbetar med många erfarna partners för att kunna leverara bästa möjliga resultat till dig som kund. Tveka inte att kontakta din byggmästare om du behöver hjälp, de arbetar i Stockholms län, Bromma, Spånga, Ekerö och Hässelby. Besök deras hemsida för mer information om deras tjänster och produkter!

Tjänster inom bygg - Kvalitetsbygg i Visby på Gotland

Kvalitetbygg Gotland AB har sitt säte i Träkumla nära Visby på Gotland. Vi utför alla typer av projekt inom bygg. Till oss kan du vända dig med trygghet gällande allt från renovering av kök till att bygga nytt badrum eller lägga nytt golv. Inget bygg-projekt är för litet eller för stort för oss. Vi utgår från Visby men utför tjänster inom bygg över hela Gotland. Varmt välkommen till Kvalitetsbygg Gotland AB!

Byggledning i Stockholm

Bebo erbjuder en mängd olika byggtjänster för företag och fastighetsägare kring Stockholm. Vår inriktning är framförallt om- och tillbyggnader av kontor och industri. Dessutom åtar vi oss byggprojekt inom restauranger, butiker, lager och olika aktivitetscenter.

Byggfirma med kompetens i Falkenberg

Svenssons Mark & Bygg AB är en byggfirma i Falkenberg som startades 2009 och har idag tre anställda. Byggfirman eftersträvar alltid en hög kvalitetsstandard på våra tjänster och vi har ett brett och pålitligt kontaktnät av underentreprenörer. Med en lång erfarenhet inom mark och bygg erbjuder vi alltid professionellt utförda tjänster. I vår kundkrets finns både företag och privatpersoner i Falkenberg och runtom i Hallands län. Vi är måna om att ge kunden en bra service och många av våra uppdrag får vi på referenser från nöjda kunder. Vi är stolta över att våra kunder rekommenderar oss för vänner och grannar.

Bygg ditt egna hus i Älvdalen

Vi har flera års erfarenhet av att bygga hus. Älvdalsbygg & Hyvleri i Älvdalen bygger hus från dina önskemål och från färdiga ritningar. Vi har flera olika husmodeller att välja bland och du hittar säkert något som passa dig och dina behov. Vi har ett gott samarbete med flera leverantörer och kan på så sätt erbjuda helhetslösningar inkl. kök, badrum mm till mycket förmånliga priser. Är du nyfiken på att bygga ditt egna hus? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Den bästa utav byggfirmor i Göteborg

Australian Bygg är en av flera byggfirmor i Göteborg. Men dom sticker ut som den bästa byggfirman. Genom att hålla tiderna och leverera en service utav toppklass. Kunden ligger alltid i fokus och dom lägger stor vikt i att dom känner sig prioriterade redan från start. Med sin höga kompetens av snickeri utklassar dom andra byggfirmor. Kontakta Australian Bygg direkt för en kostnadsfri offert!

Norlund Bygg bygger lågenergi hus i Skellefteå

Har du tänkt på att bygga lågenergi hus? Då ska du anlita Norlund Bygg i Skellefteå! Vi bygger alltid passivhus, vilket innebär att göra det så energismart som möjligt för att det ska behövas så lite energi som möjligt till uppvärmning. Istället kommer en stor del av uppvärmningsenergin från sol, värme från människor och spillvärme från apparater i huset. En lågenergi hus helt enkelt. För att bygga lågenergi hus finns det krav som måste uppfyllas för att huset ska kunna byggas. Kontakta oss på Norlund Bygg för mer information om kraven för lågenergi hus i Skellefteå så hjälper vi dig.

SBT byggbolag med potential i Göteborg

SBT är ett byggbolag i Göteborg med stor potential. Det som gör vårt byggbolag unik är att vi har valt att specialisera oss på byggnation av råvindar. Vi köper din råvind och omvandlar den till något användbart som vindsvåning, lägenhet, sovloft, sovrum… Ja, så länge idéerna finns! Med dessa byggprojekt har det gett vårt byggbolag ett namn som ledande aktör och expertis inom branschen i Göteborg. Så har du en råvind som bara står tom men som du tror har potential, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig att utvärdera råvinden och bollar fram idéer för framtida vindsvåning eller lägenhet.

Grävarbeten i Karlstad

I karlstad jobbar Forshaga Åkeriservice med olika typer av grävarbeten åt företag och privatkunder. Grävarbeten hanterar schaktning för t ex husgrunder, diken och grävarbeten som hanterar rör och avlopp, kablar, dränering. Grävarbeten hanterar också att anlägga mindre vägar och en hel del inom skogsbruk där man också jobbar med gallring och olika körningar. I samband med skogsarbetet åtar man sig också tjänster som t ex stubbfräsning.

Järvsö snickeri hjälper dig med dina byggidéer

Behöver du hjälp med att få dina byggidéer uppfyllda? Järvsö snickeri är ett lokalt byggföretag från Ljusdal som hjälper dig med allt från renovering till nybyggnationer. Dem har erfarna snickare som vet som krävs för att göra ett gott jobb och vill mer än gärna hjälpa dig med dina byggidéer. Järvsö snickeri tillverkar även stugor i olika stugor, ring redan idag för att få en kostnadsfri offert.

Bra plåtslagare till rätt pris i Stockholm och Nacka

Spjuths plåtslageri är bra plåtslagare i Stockholm och Nacka. Företaget är inriktat på plåtslageriarbeten i samband med arbeten på tak och fasad men med en stor, modern verkstad och bemanning kan man ta arbeten inom de flesta områden med de flesta material. På företagets hemsida hittar du en bred presentation av olika verksamhetsområden och du är alltid välkommen att kontakta företaget med frågor eller för offert.

Bygg i Halmstad – anlita Bygg & villaregi i Halmstad!

Bor ni i Halmstad och behöver hjälp med bygg? Anlita Bygg & villaregi i Halmstad! Vi är snickare med stor erfarenhet i branschen som hjälper er med allt från idé till att huset står färdigt. Då vi har funnits i över 40 år så har vi ett brett kontaktnät och god kompetens. Vi erbjuder totalentreprenad för att kunna förverkliga era planer och drömmar oavsett om det gäller att bygga ett nytt hus eller en renovering. Så oavsett vad ni behöver hjälp med inom bygg – kontakta Bygg & villaregi i Halmstad!

Hyra kontor i Göteborg? | Bygg-Göta har kontorshotell i Göteborg

Att hyra kontor i Göteborg behöver inte vara svårt. Hos oss på Bygg-Göta Göteborg AB kan du hyra kontor i Göteborg. På vår sajt hittar du mer info om kontorshotell och kontorslokaler i Göteborg. Välkomna!

Nytt golv från Golvfirman i Bergslagen, Ludvika

Bor du i Ludvika och ska lägga nytt kakel i ert badrum eller kanske nytt golv i huset? Golvfirman i Bergslagen har både privatpersoner och företag som kunder. Vår personal har många års erfarenhet inom branschen, är alltid både noggranna och effektiva och erbjuder gratis kvalitetskontroll utav arbetet. Vi finns i Bergslagen, Ludvika samt Smedjebacken och hjälper med både kakel och golv. Ni är även varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information och inspiration!

Vättlands byggservice i Strömstad – vi kan bygg!

Behöver du hjälp med bygg? Vättlands byggservice i Strömstad är experter på bygg hela vägen från idé till att ni har ett färdigt hus. Vi har allt från skickliga murare och hantverkare till projektledare som hjälper till vid ritningar och bygglov. Så anlita Vättlands byggservice oavsett om det är dags att bygga drömhuset från grunden eller renovera – vi kan bygg. Ni är även varmt välkomna att klicka er in på vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster!
Byggare i Strömsund – Vättlands byggservice

Söker du snickare jobb i Göteborg? Snickarenu.se!

Söker du som bor i Göteborg efter ett spännande jobb inom bygg och snickeri? Hos oss på Australian bygg finns spännande snickare jobb och just nu söker vi fler medarbetare! Vi är säkra på att du kommer att trivas i vårt team utav skickliga snickare och du kommer att få chanser att växa och utvecklas. Så om du söker ett snickare jobb i Göteborg så är du varmt välkommen att besöka vår webbplats. Där kan du skicka in ditt CV samt referenser så återkopplar vi till dig inom kort.

Bygg - anlita Byggteknik i Hudiksvall!

Är det dags att bygga ut eller renovera? Då ska ni anlita Byggteknik i Hudiksvall! Vi är proffs på allt inom bygg oavsett om ni ska lägga nytt tak, bygga en altan eller renovera badrummet. Vi har lång erfarenhet inom bygg och våra skickliga medarbetare garanterar god kvalité samt gratis kvalitetskontroller. Vi tar även hänsyn till miljön och arbetar alltid mot att utvecklas och lära oss mer. Klicka er gärna in på vår webbplats för mer information!

Trähustillverkare som bygger på gammalt sätt.

Ensillrestugan är en trähustillverkare som bygger på gammalt sätt. Företaget är specialiserade på att bygga timrade trähus efter den gamla byggstilen och ger sina kunder valet att köpa en färdig modell eller att få hjälp att bygga sitt eget drömhus. Ensillrestugan har varit trähustillverkare i över 30 år. Har du tankar på att bygga ett eget riktigt timrat trähus så tveka inte att höra av dig till företaget och berätta vad du har tänkt dig.

Köp betong i Lund – enkelt, snabbt och prisvärt!

Behöver du köpa betong i Lund? Då ska du besöka Ottossons Cementvarufabrik! Hos Ottossons Cementvarufabrik kan du köpa betong och cement till bra priser. För större beställning hänvisar vi dig till vår personal i butiken, så hjälper dom dig att lägga en beställning. Köper du betong hos oss finns det möjlighet att få det hemlevererat mot en fraktkostnad. Väljer du däremot att hämta det själv är det självklart kostnadsfritt. Välkomna till oss!

Anlita snickare i Åsele!

Behöver du anlita snickare i Åsele? Då ska du kontakta Borer Bygg i Åsele! Borer Bygg har länge jobbat inom branschen och erbjuder olika typer av byggtjänster. Som snickare hos Borer Bygg ser vi till att alltid uppfylla våra kunders förväntan och alltid erbjuda dom toppservice. Alla snickare hos Borer Bygg i Åsele är alla skickliga och noggranna med hög kompetens. Våra snickare lyssnar på dina behov och ser alltid till att leverera ett toppen resultat till dig. Välkomna in till oss!

Anlita bygglovsansökning i Stockholm och Uppsala!

Ska du utföra ett större byggprojekt som behöver bygglovsansökning i Stockholm eller Uppsala? Då ska du vända dig till Pararet i Stockholm och Uppsala! Pararet i Stockholm och Uppsala har länge funnits inom byggbranschen och vilka steg och processer som måste genomföras för att få utföra diverse byggprojekt. Bygglovsansökning behövs när större byggprojekt skall utföras och det enklaste sättet att få bygglov är att ansöka från auktoriserade byggfirma, som Pararet i Stockholm och Uppsala. Förutom bygglovsansökning erbjuder Pararet i Stockholm och Uppsala också kontrollansvarig, bygglovshandlingar, projektledning och mycket mer. Besök Pararet’s hemsida för mer information om bygglovsansökningar i Stockholm och Uppsala!
Anlita kontrollansvarig i Norrtälje!, Anlita bygglovshandlingar i Uppsala!, Anlita projektledning i Uppsala!

Renovering i Askersund

Funderar du på ombyggnation eller renovering och bor i Askersund så kan du vända dig till P-O:s Skog och Diverse som. Företaget startade på 80-talet med tjänster inom skog men har utvecklats och är sedan länge ett etablerat och välrenommerat byggföretag med goda referenser. Man jobbar med både privatpersoner och företag och erbjuder breda tjänster inom nybyggnation, ombyggnation, reparation och underhåll. Hör gärna av dig med ditt projekt så hjälper vi dig.

Spräckning av berg med Stabilt berg & betong!

Behöver du hjälp med sprängning eller spräckning av berg? Vi på Stabilt berg och betong hjälper er gärna med sprängning eller spräckning som ett komplement ifall ni ska spränga nära känsliga miljöer. Spräckning av berg är en bra metod om du behöver spräcka nära en källare eller känsliga miljöer. Så om du letar efter någon som verkligen kan stenspräckning kontakta oss redan idag - vi hjälper er med hög kvalité och till ett bra pris! Besök gärna vår webbplats för mer information.
Tätning av betong? Kontakta Stabilt berg & betong!, Stabilt berg & betong - vi kan bergspräckning!

Löfstrands rör - proffs på värmepumpar i Hudiksvall

Behöver du hjälp med värmepumpar? Vi på Löfstrands rör i Hudiksvall kan verkligen värmepumpar och är givetvis även certifierade VVS-installatörer! Vi har flera års erfarenhet i branschen och hjälper er med moderna lösningar oavsett om det gäller badrum, sol eller värme så hjälper vi er att hitta det rätta uppvärmningsalternativet för er! Besök även gärna vår webbplats för mer information.

Byggföretag i Hylte med erfarenhet av offentlig byggnation

Kenneths bygg är ett byggföretag som kan hjälpa dig i Hylte med byggprojekt av alla storlekar! På företaget jobbar duktiga snickare som har utfört projekt som inneburit allt från renovering av privata villor till nybyggnation av större offentliga byggnader. Vill du veta mer om byggföretaget och de tjänster de kan erbjuda kan du läsa mer om dem på deras hemsida! Där hittar du även kontaktuppgifter om du har fler frågor kring just ditt projekt.

Anlita snickare hos oss i Östhammar!

Behöver du anlita snickare? Då ska du kontakta Börstils bygg i Östhammar! Hos Börstils bygg i Östhammar har både duktiga och erfarna snickare som kan ta sig an stora och små byggprojekt. Med snickare från Börstils bygg i Östhammar kan du förvänta dig hög service och kundfokuserade resultat. Övriga tjänster som Börstils bygg i Östhammar erbjuder är bland annat byggvaror, byggställning och mycket mer. Kom in till vår butik eller besök vår hemsida för mer info!
Anlita byggvaror hos oss i Östhammar!, Anlita byggställning hos oss i Östhammar!

Söderby Bygg i Östhammar hjälper dig med hela byggprocessen!

Söderby Bygg är en snickare i Östhammar med lång erfarenhet inom bland annat nybyggnation av hur och helrenoveringar. Med hjälp av sin erfarenhet och sitt stora kontaktnät inom branschen kan de hjälpa er med hela processen för en nybyggnation, från design till bofärdigt hus! På Söderby Bygg arbetar alla med kunden i fokus! Prata med dem om ditt projekt, så kan de berätta vad de kan hjälpa just dig med!

Avlopp & badrumsrenovering - kontakta Nordhallands rör i Kungsbacka

Nordhallands rör i Kungsbacka har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med allt från badrumsrenovering till avlopp. Så om du bor i Kungsbacka och funderar på att renovera badrummet eller behöver hjälp med avlopp - tveka inte att kontakta oss! Du är givetvis välkommen att klicka dig in på vår webbplats för mer information om oss och våra tjänster.
VVS & värmepumpar från Nordhallands rör!, Söker du rörmokare i Kungsbacka? Nordhallands rör!

Nyheter