Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Jurister Rådgivning Arbetsmiljö
Kommuner & landsting Fackligt Övrigt

Senaste länkarna om Juridik & samhället

Geocacher.se / Juridik & samhället /
Advokat inom familjerätt i Göteborg

Söker du en advokat som kan hjälpa dig genom tvister och ge rådgivning? Advokatfirma Advokat Göran Insulán AB bistår med hjälp som kan innebära familjerätt och brottmål. Den information som du delger oss diskuteras under tystnadsplikt så du kan känna dig trygg. Välkommen att kontakta oss!

Anlita advokat från Söderbergs Advokatbyrå i Göteborg

En advokat är en jurist som är ledamot i Svenska Advokatsamfundet. Advokaten erbjuder rådgivning eller biträder sin klient inför domstol eller myndighet, I Göteborg finns Söderbergs Advokatbyrå som rådgiver och företräder klienter inom olika juridiska områden som familjerätt, affärsjuridik, brottsmål och socialmål. Kontakt för rådgivning och eventuellt anlitande av eget ombud gör du via telefon som du hittar på advokatbyråns hemsida.

Facility management för ditt företag

Styrning, samordning, leverans och utveckling av tjänster för ditt företag. Vi har ett välfungerande system för att hjälpa kärnverksamheten av ditt företag med hjälp av 4 steg: 1. Analysera 2. Strukturera 3. Definiera 4. Implementera Välkommen in till Sodexo: Låt oss hjälpa Er med organisationen genom vårat välbeprövade arbetssätt.

Anlita Lexius för familjerätt i Stockholm

Behöver du en jurist inom familjerätt? Då ska du vända dig till Lexius i Stockholm. Lexius är en Juristbyrå som tar sig an juridiska uppdrag. Lexius kan bistå dig med uppdrag inom familjerätt som vårdnadstvister, äktenskapsskillnad, äktenskapsförord och mycket mer. Besök oss för mer information.

Nyheter