Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Konsulter Marknadsföring Profilreklam
Fotografer Övrigt

Senaste länkarna om Media & IT

Geocacher.se / Media & IT /
Kondensatormikrofoner för överlägsen ljudkvalitet

En kondensatormikrofon kan tack vare det mycket tunna membranet fånga ljud mycket skarpt och detaljrikt. Kondensatormikrofon är idealiskt när det gäller inspelning i studio samt mätteknik. Audiodelight tillhandahåller kondensatormikrofoner samt all annan ljudutrustning såsom mixerbord, aktiva högtalare och studiomonitorer, bland annat. Välkommen in till vår webbshop och beställ, vi levererar snabbt och till bra pris.
Aktiva högtalare, Mixerbord, Studiomonitorer

Nyheter

This RSS feed URL is deprecatedVK Media kapar 14 tjänster – chefredaktör lämnar - medievärlden.se"Ett ingrepp på yttrandefriheten" - Dagens MediaDiscovery till Musikhjälpen - Dagens MediaTilltalande med politiker som inte låter media styra - ExpressenJosefin Persson: "Nordiska folket är redo för kinesiska varumärken" - Dagens MediaPoddisterna: Podcast-analys och makt - Dagens Media"Glöggregeln" som fick Edward Blom att ilskna till - Dagens MediaCatena Media köper nyhetssajt för fotboll - Dagens IndustriÖFK: "Vi gjorde inte Svansjön för att träna några muskler" - Dagens Media