Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Researrangörer Hotell Flygbolag
Övrigt

Senaste länkarna om Logi & resor

Geocacher.se / Logi & resor /
Hitta resor online på Travelspec

Hitta resor till och från världens alla länder hos Travelspec. Genom att ange varifrån du vill resa och vart du skall, så presenterar vi det bästa alternativet. Oavsett om du skall resa långt eller kort, om det finns en flygplats i närheten eller inte, så kan du vara säker på att vår sökfunktion kommer att plocka fram en lång rad valbara alternativ åt dig. Resor är det vi kan!

Flygstolar.se - boka flyg & hotell

Boka din resa hos flygstolar.se! Med en enkel sökning hittar du flyg och hotell vart du än skall. Vi söker igenom en lång rad resewebbsidor och presenterar resultaten från dem för dig. Förutsättningarna för att hitta bästa pris på såväl flyg som hotell är alltså goda. Vi har också ett stort utbud av sista minuten-resor. Välkommen att göra din sökning redan idag!

Momondo

momondo bygger på något så sällsynt som människa och teknik i förening – ett förhållningssätt om ingjutits av den danske grundaren och entreprenören Thorvald Stigsen - som själv besitter en unik mix av kreativ intuition och matematiska färdigheter med sin skiftande bakgrund inom programmering och modern teater. Inspirerande resesökning handlar inte bara om fakta – det gjuter också liv i faktauppgifterna. Ger dem röst, stämning, färg och uttryck – förvandlar fakta till insikter som öppnar ögonen mot nya möjligheter och äventyr. I slutänden handlar det helt och hållet om människor. Att få människor att byta nya idéer och dela med sig av sina egna, unika, berättelser. För det finns inget som kan jämföras med att vara på plats och våga se varandra rakt in i ögonen! Vi är INTE en resebyrå, och säljer INTE biljetter eller hotellbokningar. Om du har frågor angående en bokning, var vänlig kontakta resebyrån eller webbsidan där du bokade.

Nyheter