Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Läkare Sjukhus Behandlingshem
Handikapp Övrigt

Senaste länkarna om Sjukvård

Geocacher.se / Sjukvård /
Letar du efter personlig assistent i Borlänge?

Söker ni personlig assistent i Borlänge? Assistans ViKan AB är lyhörda utefter våra kunders behov och egenskaper vi värderar högt hos våra personliga assistenter är bra bemötande och tålamod. När du anlitar oss så ska du känna trygghet att vi tar hand om dig eller anhörig. Kontakta oss för att anställa personlig assistent idag!
Vi erbjuder personlig assistans i Borlänge

Hemtjänst av världsklass

Brigittas hemtjänst är en unik hemtjänst på så viss att personalen erbjuder ett bemötande och ett omhändertagande som få andra hemtjänster kan erbjuda. Brigittas hemtjänst har som målsättning att du som patient skall kunna på kvar i din hemmiljö så länge som möjligt och för att kunna göra det anpassar dem sin behandling efter dina behov. All personal är välutbildade och har alla behörigheter som krävs.
http://birgittashemtjanst.se

Nyheter

800 miljoner till sjukvård - mariestadstidningen.se - Mariestads ... - Mariestads-TidningenSvensk hälso- och sjukvård på export - Regeringen och RegeringskanslietUSA:s president stoppar pengar till fattigas sjukvård - Sveriges RadioPrivata aktörer är ett bra komplement till offentlig sjukvård - KristianstadsbladetSkärpt kontroll av legitimationer i länets sjukvård - Sveriges RadioSvensk sjukvård i topp – men slår inte otippade ettan - Svenska DagbladetSjukhuset gav henne en felaktig dödsdom - ExpressenLyssna på OECD:s kritik mot svensk sjukvård” - Svenska DagbladetBevare oss för dassig sjukvård i varje buske - ExpressenTrump skrev under sjukförsäkringsdekret: "Vi kommer att få fantastisk sjukvård" - Svenska YLE