Navigera till nätets bästa sajter med Geocacher.se

En Geocacher är en person som håller på med "skattjakt" med hjälp av GPS, sk. geocaching. Någon lägger ut en cache någonstans och noterar gps-koordinaterna för denna. Andra personer letar sedan rätt på cachen med hjälp av ledtrådar och en GPS.

Kategorier

Byggfirmor Hantverkare Mäklare
Städning VVS & El Tak & Golv
Övrigt

Senaste länkarna om Husinredning & bygg

Geocacher.se / Husinredning & bygg /
Rumstid - lampor för ditt hem

Du kan hitta alla typer av lampor (nästan) hos oss, golvlampor, vägglampor, taklampor, fönsterlampor..... Spotlights, plafonder, barnlampor.... Nu till jul är ju julbelysning en av våra storsäljare! Rumstid har ett av Sveriges största sortiment av lampor online, och dessutom med mycket bra priser. Hos oss finner du många stora märken som Herstal, Belid och Lampgustaf, alla fina, klassiska märken med massor med fina lampor. Vi har två års garanti på alla lampor och 60 dagars öppet köp! Alla köp över 1000 kr blir det gratis frak på, och har vi varan på lager lovar vi att skicka samma dag!

Skorstenar och kaminer i göteborg, kungsbacka och Stenungssund

En skorstens enda uppgift är ett leda bort rökgaserna från eldstaden. Men även med sin enkla uppgift så behöver den klara av tuffa omständigheter så som kraftiga temperaturväxlingar. Bortsett från de tuffa omständigheterna så ska den även passa just din eldstad och vara estetiskt tilltalande. Vi på Skorstenspojkarna har flera års erfarenhet och har samlat ett enormt utbud kaminer och skorstenar i vårt lager. Du som bor nära Göteborg, Kungsbacka eller Stenungssund kan svänga förbi vår butik för att se vårt utbud.

Införskaffa golvvärme till ditt badrum | Comfort Halmstad

Välkommen in till Comfort i Halmstad! Vi har allt inom vitvaror, golvvärme och redan färdigställda köksmiljöer så har du möjlighet att prova på om du trivs med inredningen innan du köper den. Vi finns här vid din sida från köp, till leverans, installation och slutförande. Upptäck vårt sortiment och våra inredningsmiljöer eller varför inte ta chansen och unna dig golvvärme i badrummet, kontakta oss för mer information!

Solfilm från BBN Nordic i Lund

Vill ni motverka, blekning, bländning eller skapa en bättre inomhustemperatur? BBN Nordic hjälper er gärna. Vi finns i Lund, Malmö, Lund och Helsingborg men kan även erbjuda lösningar på orter i hela Sverige. Vi säljer och monterar kvalitetsfönsterfilm från 3M för snabb och enkel hjälp.

Bygga trappa i skåne – Hasse Svenssons

Behöver ni en ny trappa? Hasse Svenssons specialsnickerier i skåne hjälper er med detta! Vi tar fram förslag efter ert önskemål, tillverkar och levererar er trappa. Alltid med hög kvalité och personlig service. Så anlita oss på Hasse Svenssons specialsnickeri i skåne för den trappa ni önskar er.
Hasse Svenssons - trätrappor i skåne

Köksrenovering? Anlita Kitchn i Halmstad

Dags för köksrenovering? Hör av dig till oss på Kitchn i Halmstad för kök av hög kvalité. Hos oss är det väldigt viktigt med produktkvalitet och service och vi arbetar alltid för att uppfylla kundernas behov och önskemål. Våra återförsäljare är lokalt förankrade och känner sina kunder – allt för att Kitchns produkter ska kunna ge en unik upplevelse. Så hör av dig till oss när det är dags för köksrenovering så hjälper vi!

GT Bygg hjälper dig bygga hus i Karlskoga

Behöver du bygga hus i Karlskoga? GT bygg erbjuder proffsig hjälp till ett riktigt bra pris. Vi har erfarna snickare med flera års erfarenhet inom branschen, allt för att få dig att känna dig trygg med ditt val. Sedan 1977 har varit en ett snickeri du kan lita på när du bygger ditt hus. Kontakta oss idag för ett prisförslag eller idéer för ditt nya projekt!

JO – Markis – högkvalitativa persienner!

Bor du i Falkenberg och letar efter persienner av hög kvalité? Kom till oss på JO – Markis – vi kan solskydd! För oss är det alltid viktigt att du som kund får den bästa lösningen därför gör vi kostnadsfria hembesök och ser därefter tillsammans med er över vilka alternativ till persienner som finns. Kontakta oss gärna för mer information eller besök vår webbplats för inspiration och information om oss!

Vackra designtrappor & måttbeställda trappor | Östersmide!

Välkommen till Östersmide – vi kan trappor! Oavsett vilken trappmodell ni önskar så är det alltid vårt mål att kombinera funktionaliteten med utseendet. Så om du också har tröttnat på trappor som ser likadana ut kontakta oss på Östersmide. Hos oss kan ni beställa vackra designtrappor och måttbeställda trappor som är anpassade efter era önskemål och behov med personliga detaljer som gör det lilla extra. Så om ni söker vackra designtrappor eller måttbeställda trappor kontakta oss redan idag eller klicka er in på vår webbplats för information och inspiration.

Sprängning & markarbete med DSG i Borlänge!

Dala Spräng & Grävteknik i Borlänge kan allt inom sprängning och markarbeten. Vi kan hjälpa er med allt från rörläggen och finplanering till bergssprängning. DSG har många års erfarenhet och åtar sig både små och stora markentreprenader. I vårt arbete så tar vi alltid hänsyn till miljön och arbetar med dig som kund i fokus. Så om du bor i Borlänge och behöver hjälp med sprängning eller markarbeten tveka inte att höra av dig till DSG! Ni är även varmt välkomna att besöka vår webbplats för mer information.
Proffs på sprängning i Borlänge – Dala Spräng & Grävteknik, Dala Spräng & Grävteknik i Borlänge – proffs på markarbeten

Nytt & fint badrum med Profilbygg i Hudiksvall!

Är det dags att renovera ert badrum? Profilbygg i Hudiksvall kan renovering utav badrum och har både företag och privatpersoner som badrum. Våra skickliga byggare arbetar alltid med kunden i centrum, noggrant och effektivt. Vi håller alltid en god kommunikation och håller det vi lovat. Så om du bor i Hudiksvall och ska renovera ditt badrum tveka inte att kontakta oss på Profilbygg – vi kan badrum! Mer information om oss och våra tjänster finns på vår webbplats.

Elektronisk personalliggare - vad skall man tänka på?

Elektronisk personalliggare - vad skall man tänka på? Byggbranschen lyder sedan drygt ett år under kravet på personalliggare för de personer som vistas på byggarbetsplatser och det finns ett antal system att välja på. På sin hemsida berättar företaget Entral utförligt det mesta om både systemen och funktionerna hos elektroniska personalliggare. Entral är en leverantör av systemet ID06 som är det populäraste systemet på den svenska marknaden.

Nyheter